Preferatele lunii mai

vineri, iunie 08, 2018 bydee-make-up 0 Comments



Buna, draga mea,
  
     Suntem în iunie, e vara și lucrurile încep sa revină pe făgașul normal. Trebuie sa iți spun ca de aceasta data nu regret ca zilele lunii mai au trecut deoarece aceasta candidează cu succes la titlul de "cea mai grea luna din viata mea" și zău ca am impresia ca le surclasează pe cele pe care înainte le numeam grele. Dar, zilele trec, soarele răsare în continuare iar noi, ne-am adunat aici pentru a discuta de produsele pe care le-am îndrăgit în ultima perioada. Nu sunt multe dar sunt preferatele-preferatelor dacă as putea sa le numesc asa și ți le prezint cu mare drag.

    Una dintre marile descoperiri din aceasta perioada a fost gelul de dus spuma Dove, cu ulei de cocos. Spuma consistentă, aroma plăcută, răsfăț garantat. Abia aștept sa achiziționez și alte sortimente.
    Pentru noi, cele mai comode, care nu aplică loțiuni de corp atât de des pe cât ar trebui, există Vaseline. O loțiune hidratantă tip spray, care ne răsfață pielea, se absoarbe rapid și are o aroma atât de fresh încât  iți reîmprospătează și starea de spirit.

    Si dacă tot vorbim despre loțiuni de corp, nu pot să nu menționez și Bioderma Photoderm Spray SPF 30 care a beneficiat de un review în cadrul acestui articol. Nu ai cum sa nu iubești Bioderma și bineînțeles, nu ai cum să eviți SPF-ul în aceasta perioada. Îmi place foarte mult și îmi doresc să o folosesc până la ultima picătura.

    De când mi-a dăruit-o Deena, paleta Sleek i-Lust, 24K Gold Collection - The Gold Standard 089, este prezenta în cadrul fiecărui machiaj pe care îl port. Mi se pare perfectă atât pentru machiaje naturale, de zi cat și pentru unele mai dramatice. Fardurile pudră (pe cele cremoase le-am evitat) sunt ușor de aplicat și blenduit și rezistă pe durata întregii zile. N-am ce să-i reproșez, îmi place.
    Ultimul, dar nu cel din urmă este creionul de ochi 24H Khol Kajal de la Melkior care este pur și simplu genial. Ti l-am prezentat în acest articol și de atunci părerea mea nu s-a schimbat. Îmi plac produsele care rezistă timp îndelungat iar dansul m-a impresionat. 
  
    Draga mea, am încălecat pe-o sa și ți-am spus povestea mea sau mai bine zis, a preferatelor mele. Acum, sunt curioasă care au fost produsele pe care le-ai îndrăgit în ultima perioada și dacă avem preferate în comun.

Kiss Kiss Dee
    

You Might Also Like