Ce produse am mai terminat...

miercuri, februarie 27, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,


     Iata ca si februarie se apropie de sfarsit (yay!) iar eu, nu as putea sa o inchei fara un episod dedicat produselor pe care le-am terminat. Stiu ca postarile cu impresii de final sunt si printre preferatele tale asa ca nu mai pierd vremea si "ii dau bice". 

     Unul dintre produsele dupa care am oftat cel mai profund a fost serul Lift up de la Cosmetic Plant. Uitasem de el si intr-o zi, l-am zarit, l-am aplicat si nu l-am mai lasat pana nu l-am terminat. Mi-a placut la nebunie si m-am tot intrebat de ce l-am lasat pe banca rezervelor. A beneficiat de acest review in urma cu ceva vreme si doresc sa iti spun ca dupa fiecare utilizare imi placea din ce in ce mai mult. Am in plan sa il achizitionez din nou dar doar dupa ce voi mai termina o parte din produsele pe care le-am adunat in micul meu "depozit".
 
    Fondul de ten Dream Stain de la Maybelline mi-a placut si mi-a oferit fix ceea ce aveam nevoie pentru machiajul zilei. O acoperire usoara/medie, s-a adaptat nuantei tenului meu fara nicio problema, nu am avut nevoie de retusuri in timpul zilei, in concluzie... da, nota 10! Mi-a placut si intotdeauna revin cu drag la produsele Maybelline.
     Primerul pentru pleoape de la Milani este o minune de primer. Ofera rezistenta indelungata fardurilor, le intensifica culorile si este foarte, foarte spornic. Am fost trista dupa ce am aplicat si ultima sa picatura dar apoi mi-am spus ca nu-i corect pentru ca m-a tinut o perioada indelungata asa ca nu am dreptul sa protestez. O sa il reachizitionez dupa ce voi termina produsul care i-a luat locul. Parol!

       Bioderma Sensibio H2O, un produs senzational pe care o sa-l iubesc pana la adanci batraneti. Este o micelara blanda si eficienta care isi face treaba exemplar, nu usuca pielea si e perfecta si pentru momentele in care te simti foarte lenesa. Nota 10, abia astept sa imi reimprospatez stocul.
        Cu samponul pentru par gras de la Ziaja am avut o relatie love-hate in perfect echilibru. Imi placea faptul ca parul scartaia de curatenie in momentul in care imi smponam parul dar, scalpul meu nu a reusit sa fie imblanzit. In ciuda faptului ca era destul de puternic (unele persoane l-ar considera chiar agresiv cu scalpul) eu nu reuseam sa petrec 24 de ore fara sa simt nevoia unui sampon uscat. E greu cu sebumul asta. Greu, greu!
        Balsamul Gliss Ultimate Repair a fost un produs care a facut tot ce trebuia sa faca, fara sa lase vreun efect wow in urma sa. Un balsam obisnuit cu o aroma placuta care persista destul de mult. Nu l-as recumpara pentru ca nu m-a impresionat.

    Gelul de dus Inecto Naturals Tropical Coconut Infusion m-a facut sa ma astept la arome exotice si sa ma duca cu gandul la plimbari pe plaje de peste mari si tari. Ei bine, dansul avea un iz de musetel asa ca atentia nu mi s-a indreptat intotdeauna spre el. Spuma facea, pielea n-o usca dar daca aroma nu a fost cea la care ma asteptam... nu m-am bucurat prea mult.
      Un alt prods dupa care am oftat cu tristete a fost crema de maini Palmer's cu unt de shea. Acest produs imi place atat de mult incat imi vine sa-l intind pe paine, zau asa. E o crema perfect pentru sezonul rece, e foarte densa, hidrateaza excelent si are un miros incredibil de placut. La urmatoarea comanda la Farmacia Bebe Tei va fi pe lista! Obligatoriu!
     Am reusit sa termin si lotiunea de corp Anian cu goji si am rasuflat usurata deoarece mi s-a parut un produs atat de spornic incat am crezt ca este interminabil. N-am ce sa-i reprosez, mi-a placut foarte mult iar cantitatea sa generoasa te va rasfata pentru mult timp. Pe langa asta mai pot adauga si ca are o aroma deosebit de placuta, se absoarbe rapid in piele si hidrateaza de nota 10. Eu nu pot sa mai am si alte pretentii, zau asa.
   
     Mon Evidence de la Yves Rocher a fost o surpriza. Ma asteptam sa fie aroma spre care ma indrept in sezonul cald si cand colo, a fost prefect pentru aceasta iarna. De fiecare data cand ma indreptam spre zona in care pastrez parfumurile il insfacam si dusa eram. Bland dar nu exagerat, cu o tenta jucausa dar si cu un strop de indrazneala, asa il pot descrie acum, la finalul aventurii. Nu exclud posibilitatea de a-l recumpara, dar momentan ma pregatesc pentru temperaturi prietenoase.

     Si-am incalecat pe-o sa si am terminat si acest episod! Sper ca nu te-am plictisit cu balivernele mele, ca de obicei am incercat sa nu ma abat prea mult de la subiect. Acestea sunt produsele cu care inchei calendaristic iarna si declar cu mana pe inima ca sunt pregatita pentru primavara!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

0 comentarii: