Review: Crema echilibranta pentru ten normal Biome

sâmbătă, martie 16, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,


     Luna trecuta am primit un colet cu bunatati din partea celor de la Pellamar iar astazi, crema echilibranta pentru ten normal Biome va beneficia de toata atentia mea.
    In cazul in care nu stiai, Pellamar este un brand romanesc care produce dermatocosmetice cu extract din namol sapropelic iar gama Biome este prima gama de ingrijire cu prebiotice.
"Ritualul Biome este inspirat de microbiomul uman, urmarind echilibrul natural al ecosistemului pielii. Biome hraneste microflora benefica prin substante proprii acesteia, pentru a intari sistemul imunitar al dermei. Cu un sistem imunitar intarit si cu un PH propice, substantele active complementare actioneaza mai eficient.
    Nu am putut sa rezist in fata acestei descrieri tentate asa ca am lasat deoaparte toate produsele pe care le incepusem deja si am inceput testarea.

    Crema echilibranta pentru ten normal Biome promite se lauda cu imbunatatirea echilibrului natural al pielii, hranind princomplexul prebiotic bacteriile bune ale acesteia. 
     Primul lucru pe care l-am observat si care m-a incantat a fost ambalajul simplu, curat care ma duce cu gandul la o gama premium si, mai presus de asta, prezenta unui sigiliu  (mi-a dat cateva batai de cap) care mi-a oferit siguranta ca eu sunt prima persoana care va pune gheruta pe comoara din interior.

     Un alt aspect important pentru mine este si materialul in care a fost ambalata crema noastra sugubeata. Sticla, yay! Mi se pare mult mai ok decat orice alt tip de ambalaj asa ca am desurubat cu incredere capacul si am continuat inspectia.
     Am observat ca am de-a face cu o crea cu textura de gel care m-a facut sa ma intreb daca va fi eficienta in timpul perioadelor cu temperaturi mai scazute dar m-a facut sa zambesc cu gandul la zilele toride in care imi doresc ceva usor pe ten. 

    Datorita faptului ca in februarie am avut parte si de temperaturi scazute, am avut ocazia sa o testez fara mila si in conditii mai vitrege si am observat ca temerile mele nu-si aveau rostul. Hidrateaza perfect si are grija de tenul meu chiar daca e frig sau daca vantul bate cu o viteza care te face sa-ti acoperi tenul de frica agresiunilor.
    Am uitat sa precizez ca are o aroma proaspata, placuta si se absoarbe rapid, cam cat ai zice... Biome lasand in urma sa un ten catifelat, hidratat si rasfatat.
    Cantitatea sa de 50 ml se lasa cu greu consumata deoarece avem de-a face cu un produs spornic si abia daca se vede ca am folosit-o mai bine de o luna atat dimineata cat si seara.
    Nu mi-a creat nicio problema, nu a astupat porii si pot sa iti spun cu mana pe inima ca este o baza pentru machiaj excelenta.
Ingrediente:
WATER,GLYCERYLE STEARATE,PEG-100 STEARATE,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERYDE,ALCOHOL CETYLSTEARILIC, YOGURT POWDER (IAURT) ,GLYCEROL, LANOLIN ,SALTS AND AMINO ACIDS FROM PELLOID MUD (EXTRACT PELLAMAR) ,HIPPOPHAE RAHMNOIDES OIL (ULEI DE CĂTINĂ), EDTA, TOCOFERYL ACETATE (VITAMINA E), ETHYLHEXYLGLYCERYNE (AND) PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE.
    Inculpata in cauza poate fi achizitionata de aici iar pretul sau este de 40 lei.

    In concluzie, ma bucur ca am descoperit un nou produs de nota 10, face tot ceea ce promite si zau ca nu am nimic de obiectat la adresa sa. Felicitari Pellamar!
    Tu, ai folosit produse Pellamar? Ce te tenteaza?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

0 comentarii: