InstaMania #154

luni, aprilie 29, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,


    E luni, e devreme iar eu, m-am trezit cu constiinta incarcata din cauza tuturor pacatelor culinare pe care le-am comis ieri. Am fost cuminte pana la un anumit moment, cel al prajiturilor mai exact apoi, mi s-a rupt filmul. Mda... Numele meu este Diana si sunt dependenta de dulciuri.
   Astazi, m-am trezit am verificat prognoza meteo, mi-am preparat o cafea si mi-am pus telefonul la incarcat pregatindu-ma de o tura de alergat ca la carte. Sunt determinata sa scap de o parte din caloriile acumulate ieri si-am spus ca pana o sa reusesc sa imi recuperez telefonul, sa incropesc si episodul din InstaMania, purtator al numarului 154.

    Am refuzat sa fotografiez toate delicile care m-au ademenit in aceste zile asa ca voi incepe cu o portie delicoasa de capsune, preferatele mele pana voi reusi sa accesez creditul "Prima cireasa". Ha! Ha! Ce glumeata sunt astazi! De la zahar mi se trage!

   O masca de fata de doua ori pe saptamana! Am zis!
    Doresc sa fiu mai atenta cu tenul meu asa ca am inceput sa-l rasfat iar aceasta masca mi s-a parut chiar simpatica. Bine, nu face nimic mai special decat argila de la Farmec dar, are o aroma placuta si iti ofera si un aspect de "white walker".

    Infinite Love m-a surprins cu noi arome pe care le tot testez si cu un nou gadget On the go (zici ca au stiut ca am reusit sa-l stric pe cel pe care l-am avut inainte). O sa revin cu o noua postare in curand.

    Nu-ti dai seama cat de dor ti-a fost de Bioderma pana nu pui din nou gheruta pe produsele sale. Pot sa spun cu mana pe inima ca toate produsele acestui brand au fost perfecte pentru tenul meu si as putea sa-i dedic cel putin un cantec de-amor. Mda.. si zaharul contribuie la declaratiile mele siropoase.

    Stiu ca am spus ca mi-am incheiat socotelile cu Jojo Moyes dar titlul de mai jos m-a facut sa-mi uit promisiunea. Nu pot sa spun ca ma da pe spate, povestea e mai mult decat previzibila dar, e o carte potrivita pentru zilele de leneveala de care ne bucuram in ultima vreme.

    Ostenita si cu dintii scrasnind am reusit sa alerg 6.79km si mi-am spus ca n-o sa mai las sa treaca trei luni pana la urmatoarea repriza de alergare. Cand am pornit aplicatia (Sports Tracker) si am vazut ca a trecu un sfert de an de ultima activitate m-am rusinat de mai aveam putin si plecam din parc. Dar nu! O iau de la capat si scap de cateva calorii. Musai!

    Si-am incalecat pe-o sa si ti-am prezentat InstaMania!
    Sper ca tu esti macar puuutin mai cuminte decat mine si daca nu, hai afara la miscare! O sa fie bine!

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like

0 comentarii: