Ce produse am mai terminat...

miercuri, august 14, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

     M-am tot gandit, m-am razgandit, am mai aruncat din ambalajele goale si-apoi mi-a parut rau si-am inceput sa le adun din nou. Voiam sa renunt la aceasta rubricuti de pe blog pentru ca efectiv nu aveam unde sa mai pastrez si ambalaje goale dar, dupa ce am vazut ca eu urmaresc cu sete articole de acest gen, am decis sa le pastrez in continuare si sa public articole dedicate produselor terminate cu o frecventa mai mare. In acest mod nu las sa se adune prea multe si public si articolele care stiu ca nu doar mie imi plac. Asadar si prin urmare, nu renunt la ambalaje goale (asta ca sa si rimeze).
      Articolul de azi e cu de toate si abia astept sa iti povestesc cate ceva despre fiecare produs de care m-am despartit in ultima perioada. Sa-i dam drumul!
 
    Stiu ca stii ca am fost o fana inraita a samponului antimatreata pentru par gras de la Syoss si, daca nu l-am gasit nicaieri m-am indreptat spre Syoss Purify & Care sperand ca o sa aiba efecte similare. Ei bine, trebuie sa recunosc ca nu s-a ridicat la inaltimea raposatului, a fost un sampon bunicel dar nu a reusit sa imi domine sebumul. O sa il caut in continuare pe cel antimatreata pentru ca am fost mult mai multumita de el.

    Despre Batiste Tropical ti-am povestit de atat de multe ori incat sunt sigura ca o sa-ti dai ochii peste cap spundu-mi "Nu te mai saturi de el?". Ei bine, raspunsul este nu. Il folosesc alternativ cu Batiste XXL dar nu ma pot satura nici de efectul sau, nici de aroma sa.
   Uite ca am reusit sa gasesc si un gel de dus de la Dove care sa nu fie 100% pe placul meu. Nu credeam ca se fabrica asa ceva! Gelul de dus Invigorating ritual - avocado oil & calendula extract n-a avut consistenta aceea cremoasa cu care ma obisnuise Dove si nu l-am simtit la fel de hidratant. Pe acesta nu-l mai iau dar la Dove nu renunt, asta e clar!

    Photoderm MAX de la Bioderma a avut grija de pielea mea in zilele in care mi se parea ca am nevoie de ceva mai mult decat SPF 30. Este excelent, are o aroma deosebit de placuta dar trebuie aplicat cu atentie si lasat sa se absoarba bine, bine in piele altfel iti va pata hainele si te vei enerva. In rest, sa curga cu vara, sa curga cu SPF!
    Micelara Bioderma Sebium H2O a fost o lotiune care mi-a placut foarte mult si pot sa spun ca s-a ridicat la nivelul lui Sensibio H2O. Am oftat putin in momentul in care am vazut ca se termina dar tot Bioderma m-a salvat reimprospatandu-mi stocul de Sensibio fix in aceeasi zi. Uraaa!

    Gelul micelar pentru curatarea fetei de la Garnier a fost de nota 10 si am un singur OF la adresa sa: izul sau de aracet. Daca poti sa treci de acest aspect, te vei bucura de un produs care curata ca la carte, nu usuca tenul si este foooarte spornic.
    Crema hidratanta pentru fata si corp de la CeraVe este un alt produs care mi-a placut mult. Densa, hidratanta perfecta pentru orice sezon m-a facut sa-mi promit sa o caut si sa o readuc acasa cat mai curand posibil.
     
     K219 de la Infinite Love a fost un dupe excelent dupa Good Girl de la Carolina Herrera. Persista cat e ziua de lunga si zau ca nu faci diferenta intre replica si original. Dupa ce o sa mai termin din stocurile pe care le am o sa cumpar si varianta de 50 ml pentru ca m-a convins.
    Fit me de la Maybelline este un concealer pe care il iubesc dar imi si displace dar il recumpar de fiecare data cand am ocazi, deci nu-mi displace chiar asa mult (femeile astea!). Sa-ti explic: acopera bine, rezista binisor dar se aduna in zona ridurilor fine iar acest lucru ma scoate din sarite. Recunosc, nici eu nu il setez cu pudra pentru ca evit sa o folosesc in zona ochilor dar, da imi place si nu-mi place. Ai inteles ce vreau sa spun?
    Mascara Scandalash de la Melkior a devenit preferatul meu si acum, dupa ce l-am terminat si m-am reintors la Lash Sensational de la Maybelline imi dau seama cat de mult l-am iubit. Este extraordinar si pentru noi, cele cu gene scurte, drepte si triste si zau ca observ ca le face frumoase si vizibile. O sa-l vanez cand va fi la reduceri si o sa-l achizitionez fara sa stau pe ganduri.

    Gata, le-am terminat asa ca ma pot apuca de consumat cu sete noi produse astfel incat luna viitoare sa ma pot lauda cu mai multe produse terminate sau macar tot atatea. Tine-mi pumnii!
    Tu de ce produse te-ai despartit in ultima perioada? Dupa care ai oftat cel mai tare?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like

0 comentarii: