Review: Fruits Noirs by Yves Rocher

vineri, decembrie 19, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Cred ca va aminti postarea de saptamana trecuta in care va prezentam supriza pe care mi-a facut-o Deena.
    Printre minunatiile pe care le-am testat din prima au facut parte si cele trei produse Yves Rocher din gama Fruits Noirs. M-am bucurat enorm in clipa in care le-am zarit in pungunta minunata iar aroma lor m-a convins pe loc. Trebuia sa le incep!
    De ce? Din cel mai logic rationament: avand in vedere faptul ca fac parte dintr-o editie limitata, daca sunt bune trebuie recumparate si daca nu ... stiu ca am scapat de o cheltuiala...
    Dupa ce le-am supus testelor, va prezint si impresia pe care mi-a lasat-o fiecare produs in parte si am decis sa le ordonez in urmatorul fel: una calda, una rece, una calda. O sa detaliez mai jos.



    Sa incepem cu delicioasa crema pentru maini Fruits Noirs 
    Cu un ambalaj deosebit de elegant de imbie sa ii ridici capacul si sa-i simti aroma. 


    N-am putut sa-i rezist si cum am ajuns acasa am inhatat-o si am aplicat o cantitate mica pentru a-i observa consistenta si pentru a-mi rasfata simturile. Ei bine, mirosul de fructe de padure e puternic si te face sa te indrebi daca nu cumva continutul sau e comestibil iar consistenta e usoara, ma duce cu gandul la un gel.


    Se abosarbe rapid iar pielea ramane catifelata si frumos parfumata pentru mult timp. 
    Ma declar multumita si la capitolul hidratare, o folosesc seara iar dimineata atat pielea mainilor cat si cuticulele arata excelent.
    E spornica si nu am nevoie de o cantitate prea mare pentru o utilizare, lucru care ma bucura enorm deoarece ma voi bucura pentru mult timp de cei 75 ml din produs.
    Sistemul de dozare clasic e prietenos si nici cu capacul nu trebuie sa ma lupt pentru a putea deschide recipientul.


Sa nu uitam de ingrediente:


    Nu am nimic de obiectat la adresa sa si ma bucur ca am avut ocazia sa o pun la incercare.

    Am ajuns si la partea cea "rece" din postarea noastra si anume gelul de dus parfumat  Fruits Noirs 
    Stiti ca am fost o impatimita a gelurilor de dus si am trecut cu greu de aceasta dependenta pentru ca de fiecare data cand vedeam un produs nou imi straluceau ochii si simteam ca am nevoie de el chiar daca acasa stocul nu mai incapea in dulapior. Acum ma pot lauda cu un singur gel de dus neinceput (cel cu cafea, evident - dragostea vietii mele) si nu mai simt nevoia sa incerc altceva.
Dar sa trecem peste mica mea dependenta pentru ca subiectul nostru e altul. In clipa in care l-am vazut, nu m-am putut abtine si l-am bagat in teste din prima seara.


    Ambalajul mi se pare foarte practic, incape in orice coltisor iar sitemul de dozare mi-a placut. Desi ma asteptam sa fie greu de invins, e usor de manevrat, plasticul este moale si sunt convinsa ca nicio unghie nu va fi victima sa.
    Consistenta sa e destul de lichida dar pentru mine nu e o problema  (aroma pe care o simteam ma facea trec cu vederea acest aspect).


    In clipa in care l-am aplicat pe piele am simtit o aroma ciudata de .... "verdeata" nicidecum de fructe de padure. Initial ma gandisem ca buretele e vinovatul dar apoi l-am aplicat direct in palma si am concluzionat: pielea mea e "buba". Nu e prima data cand patesc acest acest lucru, am avut aceeasi experienta si cu gelul de dus cu rodie, experienta pe care nu voiam sa o mai repet.
    Din pacate.... n-am scapat si-mi pare tare, tare rau ca nu ma inteleg cu el.
    Spuma este consistenta, la capitolul curatare nu am ce obiecta, Pielea "scartaie" bucuroasa.
    Nu usuca pielea, in ultima perioada din cauza faptului ca am devenit destul de lenesa am cam uitat de crema de corp iar dansa inca nu a manifestat nicio obiectie.
Ingrediente:


    Va spun din nou ca-mi pare rau ca noi doi nu intelegem pe plan olfactiv dar oricum nu ma las, o sa consum fiecare strop din cei 200 de ml de produs pentru ca nu ma las asa usor. Poate pana la urma ne vom imprieteni dar preventiv, am plasat o comanda pe Yves Rocher pentru a-mi reimprospata stocul de geluri de dus cu aroma de cafea pentru ca va spun sincer ca relatia noastra este perfecta.

    Balsamul nutritiv pentru buze Fruit Noirs mi se pare perfect pentru acest sezon.
    Ambalasul sau mic, practic, usor de strecurat in orice buzunar te imbie sa-l folosesti fara sa te saturi de el.


    Pe langa faptul ca are aceeasi aroma delicioasa de fructe de padure, mai are si o nuanta movulie care imi nuanteaza usor buzele. Perfect!


    Un balsam de buze colorant care invaluie buzele intr-un strat protector si le hidrateaza bine, bine, bine de tot.


    Este cremos si nu trebuie sa insist in momentul in care il aplic.
    Are o cantitate de  4 grame si pare spornic. 

    In cazul in care va tenteaza unul dintre produsele pe care vi le-am prezentat, le gasiti aici la preturi promotionale de 13.9 RON si 9.9 RON.

    Voi le-ati incercat? Daca da, ce parere aveti despre ele? Sunteti de acord cu mine?
    Daca nu... va tenteaza?

Kiss Kiss Dee



You Might Also Like