Review: La Roche-Posay Toleriane Sensitive

vineri, august 23, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,


     Astazi doresc sa iti povestesc cate ceva despre experienta pe care am avut-o cu cele doua produse La Roche-Posay din gama Toleriane Sensitive primite in cadrul campaniei organizate de Buzzstore.
     Recunosc ca pana acum nu incercasem niciun produs La Roche-Posay pentru ca desi eram foarte curioase in privinta lor, niciodata nu reuseam sa le fac loc pe raftul cu produse sugubete. Totusi, in momentul in care am vazut campania, mi-am spus ca trebuie sa actionez si sa vad si eu de ce sunt atat de laudate. Ca de obicei, inscrierea a fost usoara (am completat un chestionar in care mi se cereau detalii referitoare la tipul de piele si produsele pe care le folosesc in prezent) si dupa cateva zile primeam deja mail-ul in care eram acceptata. Dupa cateva zile am primit cele doua produse - crema hidratanta si crema pentru spalarea tenului Toleriane Sensitive si am inceput testarea.

     Crema pentru spalarea tenului La Roche-Posay Toleriane Sensitive a fost prima care mi-a atras atentia pentru ca eram foarte curioasa in privinta consistentei si a efectelor sale. De fiecare data cand testez un produs destinat curatarii tenului mi-e teama ca o sa am de-a face cu un produs care ususca tenul si le privesc cu un usor scepticism amestecat cu o mare curiozitate.

    Ei bine, sugubeata noastra are o consistenta cremoasa (exact asa cum ii spune si denumirea, dooh!), nu are miros iar in momentul in care o aplici pe ten nu face spuma. Nu mi-am facut probleme in privinta spumei deoarece am mai folosit un produs similar si stiam deja ca poate curata foarte bine chiar si fara spuma.
      Si chiar asa a fost. Curata impecabil, nu iti creeaza nicio senzatie de disconfort iar dupa ce o folosesti tenul este atat de  revigorat si hidratat  incat nici nu-ti mai vine sa folosesti crema hidratanta (spune lenesa din mine).
     Nu usuca tenul deloc, dar deloc si o folosesc atat dimineata cat si seara. 
      Ambalajul sau este practic si usor de strecurat in orice bagaj, iar cantitatea de 200 ml o sa-mi fie alaturi pentru mult timp de acum inainte deoarece este un produs spornic, iar pentru o utilizare nu am nevoie de o cantitate prea mare. E usor de dozat si si-a castigat un loc fruntas pe etajera baii mele.

Ingrediente:

  Simt ca are grija de tenul meu si am observat ca acesta nu mai "protesteaza" nici in perioadele acelea lunare in care de obicei mai avea cate o scapare. Sunt foarte multumita de efectele sale si o s-o folosesc pana la ultimul strop.

    Cu crema hidratanta La Roche Posay - Toleriane Sensitive inceputul a fost putin mai anevoios deoarece am folosit-o intr-o dimineata in care din exces de zel am aplicat o cantitate mai mare decat cea necesara si nu am avut rabdare sa o masez pana sa se absoarba in totalitate. Apoi am aplicat fondul de ten iar rezultatul a fost mai putin placut deoarece s-au format acei "frecatei" enervanti si am fost nevoita sa iau tot procesul de la capat. Mi-am spus ca asa se va comporta in toate situatiile si am decis sa o folosesc doar seara fara alte straturi suplimentare. 

     Dupa cateva zile am observat ca daca  dozez o cantitate mai mica, imi ajunge si se si absoarbe mai repede fara sa fie nevoie de insistente/masaje suplimentare. Pai daca asta e secretul, hai s-o folosesc si dimineata! 

      Zis si facut! Cu o cantitate dozata corect nu a mai fost nevoie de alte artificii si in acest mod am ajuns sa o folosesc atat dimineata cat si seara si am putut sa-i observ efectele si sa ma bucur de beneficiile sale.

     La fel ca si crema pentru spalarea tenului, nu are parfum iar consistenta sa este perfecta pentru mine. Am folosit-o si la temperaturi normale si la temperaturi ridicate si s-a comportat excelent si ca baza de machiaj iar hidratarea pe care a oferit-o tenului meu a fost una de nota 10.
      Dupa fiecare utilizare imi vine sa-mi tot mangai tenul si sa-l alint pentru ca e atat de fin si de catifelat incat mi-e tare drag de el. Se comporta foarte bine si a adoptat-o fara sa protesteze.
     Se lasa cu dragoste mare si presimt ca relatia va continua pentru o lunga perioada de timp.
      Dupa aceste saptamani de cand o folosesc mi se pare ca tenul meu arata mai bine, e mai hidratat, are un aspect odihnit si ma bucur in fiecare dimineata cand ma uit in oglinda.
     Nu degeaba contine 83% ingrediente active care calmeaza si protejeaza: glicerina hidrateaza 48 de ore, ceramidele repara si protejeaza bariera cutanata, vitamina B3 calmează instant, apa termala La Roche-Posay calmeaza si reduce iritatiile.
Ingrediente:

       Fiecare beneficiu se simte si zau ca tenul meu imi este recunosc pentru noul ritual de ingrijire.

    In concluzie, ma bucur ca am descoperit aceste produse minunate si imi pare rau ca am asteptat pana acum dar, niciodata nu e prea tarziu pentru ceva nou in rutina de ingrijire a tenului, nu-i asa?
      Tu ai folosit aceste produse? Care este produsul care ofera tenului tau "cel mai cel" rasfat?

Kiss Kiss Dee
     

You Might Also Like

0 comentarii: