I wish...

sâmbătă, august 17, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,


    E sambata iar eu m-am trezit cu o pofta de leneveala... ceva de neimaginat! Totusi, mi-am preparat cafeaua, m-am asezat in fata laptop-ului si am inceput sa navighez tacticos, cu o usoara senzatie de vinovatie (pentru ca ar fi trebuit sa "intru in priza" si sa ma apuc de curatenie) spunandu-mi ca n-o sa stau prea mult. 
     Ei bine, toat senzatiile enumerate mai sus au disparut instant in momentul in care am vazut ca pe The Makeup Shop reducerile au dospit si ma imbiau sa vad despre ce e vorba. N-am stat pe ganduri si un singur click m-a facut sa simt fluturasi in stomac sa pregatesc lista de cumparaturi.
    Ca de obicei, am ales cu greu doar cinci produse si m-am gandit sa te tentez putin si pe tine, in cazul in care aveai in plan economii sau, cine stie, poate chiar aveai nevoie de ceva ieftin si bun. Ha!

    Totul a pornit de la primer-ul pentru pleoape de la Milani - un produs excelent, interminabil. A depasit perioada de valabilitate si m-a tinut mult mai mult fara sa-mi creeze nicio problema. Mi-am promis ca o sa-l recumpar si acum chiar aveam nevoie de unul nou.
Sursa
    Daca tot vorbeam despre produse indragite, nu puteam sa omit rujurile lichide Boys'n Berries All day matte. Sunt atat de bune incat nici nu pot sa gasesc un termen de comparatie. Chiar saptamana trecuta am purtat unul care s-a comportat ireprosabil timp de peste 10 ore. Si-ar mai fi rezistat dar am ajuns acasa si era timpul sa ma despart de el. Acum, la pretul de 20.26 lei zau ca nu pot sa-i rezist asa ca imi voi alege o noua nuanta de care sa ma bucur in voie.
Sursa
     M-am indreptat si catre contururile pentru ochi de la Boys'n Berries pentru ca imi doresc sa testez cat mai multe produse apartinand acestui brand iar movul pruna e pe lista mea de foarte mult timp. De pret, nici nu ma spun nimic - 17.97 lei.
Sursa
    Super Skinny Eye Marker? Da, va rog! Iubesc produsele de acest gen pentru ca poti obtine niste rezultate fabuloase intr-un timp record. Am avut un tus carioca de la Milani si tocmai s-a terminat asa ca o reimprospatare a stocului e mai mult decat necesara iar NYX e un brand care imi place foarte mult.
Sursa
     Ultima dar nu si cea din urma este paleta de farduri NYX Professional Makeup - Lid Lingerie Shadow Palette. Imi doresc de foarte mult timp o paleta cu farduri mate care sa ma ajute la conceperea unor machiaje potrivite oricarui moment al zilei si al noptii iar aceasta mi se pare pur si simplu dementiala. Imi plac toate nuantele sale si nu pot sa o refuz. Pur si simplu nu pot.
Sursa
    Lista ar putea sa continue dar promisiunea-i promisiune asa ca o sa te las sa descoperi si tu ce alte produse ieftine si bune se bucura acum de niste preturi incredibile.
    Gata! Lista e facuta, entuziasmul atinge cote maxime, sa definitivam comanda si sa ne intoarcem la ale noastre!

Kiss Kiss si un weekend de vis!

You Might Also Like

0 comentarii: