Review: Sampon Matrix Biolage ScalpThérapie & Balsam Matrix Biolage Volume Bloom

joi, martie 19, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Stiu ca stiti ca ma numar printre prsoanele mai putin norocoase cand vine vorba despre podoaba capilara. Sebumul mi-a dat mereu batai de cap si sunt intr-o permanenta cautare a unui produs care sa reuseasca sa ma ajute sa-l tin sub control macar o zi in plus. Am incercat o multime de produse, am cautat o multime de solutii si n-o sa renunt pana nu-l voi gasi pe "the one" pentru ca stiu ca e acolo si ma asteapta.
     In eternele mele cautari am descoperit produsele cosmetice Matrix. Descoperit e putin cam mult spus, deoarece una dintre colegele de serviciu mi-a recomandat samponul pentru par gras deaorece ea il folosea si era foarte multumita. Cu o asemenea reclama, cu sa-i rezisti?
    L-am gasit pe aoro.ro asa ca i-am cautat si un partener - balsamul pentru volum Matrix Biolage Volume Bloom si am plasat comanda asteptand cu nerabdare momentul in care sa incep testarea.

    Trebuie sa mentionez inca de la inceput faptul ca am observat ca ambalajul samponului Matrix Biolage ScalpThérapie difera fata de cel pe care il am eu dar ambele mi se par la fel de practice. In momentul in care am plasat comanda se putea comanda si un flacon care avea o cantitate mai mare dar eu am optat pentru cea de 250 ml pentru ca doream sa-mi fac o impresie inainte de a ma avanta spre o cantitate "industriala". Acum am sesizat ca singurul flacon este cel de 250 ml asa ca nu mai exista dileme de acest gen.


Sistem de dozare:

    Samponul inculpat are o aroma placuta, o combinatie intre ceva floral s aroma rufelor proaspat uscate. imi place foarte mult. Face o spuma abundenta si nu am nevoie decat de o cantitate mititica pentru o utilizare.

    Eu ma samponez de doua ori la fiecare spalare si a ajuns doar la jumatatea flaconului in ciuda faptului ca il folosesc de la inceputul lunii februarie. E spornic, e de bine.
    Chiar daca in descrierea sa este specificat faptul ca are printre ingrediente si menta, ma bucur ca senzatia aceea de racoare este aproape insesizabila deoarece in sezonul rece nu ma dau in vant dupa senzatii racoritoare.
     Dupa parerea mea, este un sampon bland care mi se pare potrivit arului normal cu tendinte de ingrasare. Sebumul meu nu a reusit sa fie imblanzit cu ajutorul sau. Ritualul meu continua ca de de obicei: ma spal seara, in prima zi parul arata bine, a doua zi dimineata folosesc sampon uscat iar seara ma spal pe par.
    Imi place ca nu usuca varfurile, iar firul de par capata o stralucire frumoasa, de reclame.
 Ingrediente:

    Daca v-am tentat, acesta poate fi achizitionat la un pret de 29 lei pentru o cantitate de 250 ml.

    In cazul balsamului am avut acealeasi dileme referitoare la cantitatea pe care sa o aleg. Intr-un final m-am decis si am ales tot flaconul mititel dar in cazul in care va tenteaza, puteti opta si pentru o cantitate de 1000 ml.
    Mie imi plac flacoanele mai mici deoarece sunt usor de plasat si manevrat asa ca sunt foarte multumita de alegerea pe care am facut-o.


    Sistem de dozare:

    Balsamul Matrix Biolage Volume Bloom destinat parului fin mi-a atras atentia si m-a facut foarte curioasa deoarece, pe langa faptul ca este gras, parul meu e si lipsit de volum. Minunat, nu-i asa?
    Ei bine, acest balsam m-a impresionat in cel mai placut mod. Are o aroma placuta, care pe mine ma duce cu gandul la flori de musetel, e foarte consistent dar nu incarca firul de par (doar daca il folositi in exces - pentru ca am patit-o si trebuia sa mentionez si acest aspect).
    Eu il folosesc doar pe varfuri si apoi incerc sa il intind usor pe suprafata firului de par, dar fara sa ajung in zona radacinilor.
    Consistenta:

    Dupa ce imi usuc parul (de fiecare data folosesc foehn sau peria) acesta are un volum care ma face sa zambesc si care se mentine aproximativ 24 ore.
     Imi place si nu am nimic de obiectat la adresa sa.
    Ingrediente:

     In cazul in care va tenteaza,  il puteti achizitiona de pe aoro.ro la un pret de 32 lei pentru 200 ml.

    In concluzie, ma bucur ca am avut ocazia sa incerc doua produse din gama Matrix Biolage si cred ca v-ati dat seama care a fost cel care m-a cucerit. 
    Voi le-ati incercat? Care sunt produsele destinate ingrijirii parului care va tenteaza cel mai mult?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like