Review: Lapte de corp Victoria's Secret Pure Seduction

joi, august 14, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Astazi doresc sa va prezint unul dintre preferatele mele si anume laptele de corp Victoria's Secret Pure Seduction .
    Sunt sigura ca nu sunt singura persoana care simte fluturasi in stomac la auzul renumitei firme, toate ne gandim la "ingerasii" care defileaza expunandu-si trupurile bine lucrate, visam sa purtam si noi acele lenjerii si, in cazul meu, sa folosim si produsele cosmetice pe care le comercializeaza.
    Dar sa incepem cu inceputul. Stiti ca-mi place sa ma documentez inainte de a scrie un articol asa ca am inceput sa fac diverse cautari avand ca subiect produsele Victoria's Secret. Cred ca stiti ca la fiecare cautare gaseam articole cu si despre super modele care prezinta colectiile, salariile lor si variatiuni pe aeeasi tema dar eu voiam mai mult.
    Nu am renuntat si pana la urma am reusit, am descoperit si altceva.
   Pot sa incep cu putina istorie?
    In cazul in care nu stiati, Victoria's Secret a fost infiintata in San Francisco, California in 1977 de catre Roy Raymond, care simtindu-se penibil in momentul in care a dorit sa-i cumpere lenjerie sotiei sale a decis sa-si deschida propriul magazin. Din cauza lipsei de experienta in mediul de afaceri acesta vinde afacerea dupa aproximativ cinci ani pentru impresionanta suma de  1 milion de dolari.
     De unde vine numele, m-am intrebat mereu ....Primele magazine au fost concepute astfel incat sa semene cu niste budoare victoriene iar numele companiei a fost inspirat de catre Regina Victoria, regina Regatului Unit. De ce o sursa de inspiratie? Deoarece alaturi de  Printul Albert in timpul casniciei lor de 21 de ani au reusit sa aiba 9 copii iar toata lumea s-a intrebat care au fost secretele iubirii lor, cum a reusit sa-l seduca.
    Interesant, nu-i asa?
    Nu va mai spun decat ca abia in 1998 conducerea decide ca Victoria's Secret sa se extinda, inclusiv pe piata produselor cosmetice.
    Si asa, incet incet ajungem si la subiectul de astazi. Ca orice domnisoara careia ii plac aromele deosebite visam in taina sa descopar care e secretul Victoritei. Toata lumea le ridica in slavi iar eu deveneam din ce in ce mai curioasa. Intr-un final mi-am luat inima in dinti si mi-am facut publica dorinta. Printr-o imprejurare deosebita, in pragul aniversarii celor 30 de anisori Laptele de corp Victoria's Secret Pure Seduction  a aparut in viata mea datorita Deenei care m-a impresionat (ca de fiecare data) cu un cadou deosebit.
    Nu va puteti imagina cat de mult m-am bucurat in clipa in care l-am vazut.
    Din ambalajul sau simpatic am zarit un recipient de 250 ml intr-o nuanta rozalie care ma duce cu gandul la ceva romantic, inocent si usor seducator. Este usor de manevrat si de depozitat.


    Capacelul auriu ii da o nota pretioasa, regala.


    Sistemul de dozare este  unul dintre cele pe care le prefer (pompita este frutasa clasamentului meu) si cu ajutorul sau pot sa obtin cantitatea optima pentru o utilizare.


    Dupa ce am admirat suficient ambalajul am ajuns si la continutul sau pe care producatorul il descrie in felul urmator:
    Un parfum fructat, ademenitor, luxos cu o formula hidratanta pentru o piele mole si neteda. Aroma sa ispititoare iti invaluie pielea intr-un amestec luxuriant de prune rosii si frezie. Are o formula care se absoarbe rapid iar combinatia dintre aloe si vitamina E ofera hidratare.
    Am ridicat capacelul si am simtit aroma sa placuta care te cucereste de la prima "adulmecare". O combinatie intre fresh si floral, o aroma menita sa te relaxeze si sa te binedispuna.
    Pe mine ma duce cu gandul la o plimbare printr-o gradina intr-o seara de vara dupa o zi torida. Soarele a apus iar racoarea isi face simtita prezenta. Ma plimb relaxata si inspir aroma proaspata, revigoranta. Aceasta e senzatia pe care mi-o provoaca fiecare utilizare a laptelui de corp Pure Seduction.
     Consistenta sa este destul de lichida iar nuanta sa este un roz delicat.


     In prima faza l-am aplicat doar pe maini pentru ca eram curioasa de capacitatea sa de absorbtie. Nu a trebuit sa astept foarte mult fiindca acesta s-a facut nevazut, pielea ramanad catifelata si parfumata. Chiar si dupa cateva ore ii simteam izul deosebit de placut.
     Am asteptat sa mai termin o parte din produsele pe care le utilizam si apoi am inceput testarea propriu-zisa.
    Nu pot sa spun decat ca reactiile au fost identice. Se absoarbe rapid iar pielea ramane hidratata si catifelata. Timp de 24 de ore nu simt nevoia de hidratare suplimentara.
     Datorita lui m-am mai pricopsit cu o porecla, care e chiar simpatica si anume ... piele de bebelus. Imaginati-va cum ar fi sa aveti o dimineata agitata in care sa nu stiti pe ce sa puneti mana si sa incercati sa le rezolvati pe toate iar consortul sa va spuna hai mai piele de bebelus, nu te mai agita .... Parca nici necuratul nu mai e atat de negru... 
    Sa nu mai vorbim despre aroma sa persista ore-n sir, chiar si baia (spa-ul meu de zi cu zi) ramane o vreme invaluita in miresmele-i placute.
    Chiar daca este un lapte de corp este destul de spornic si nu am nevoie de o cantitate prea mare pentru a-mi rasfata pielea.
    Sa nu uitam de ingrediente:


    Are o cantitate de 250 ml si o valabilitate de 12 luni de la data deschiderii.
    Sunt incantata de noul meu prieten si sper ca din exces de zel sa nu il consum prea repede.
    Nu mai pot sa va spun decat ca acum imi doresc sa-i ofer si lui companie, adica mi-ar placea sa imi achizitionez si spray-ul de corp Victoria's Secret Pure Seduction pentru a ma bucura pentru si mai mult timp de aroma sa deosebita.
    In concluzie doresc sa va spun ca ma bucur ca am reusit sa fac cunostinta si cu acest brand si cred ca am inceput sa-i deslusesc secretul. Voi avea nevoie de mai multe arome pentru  ca sunt convinsa ca Victoria era un personaj complex caruia ii placea sa atraga atentia nu doar datorita "vestimentatiei" ci si datorita experientelor senzoriale. Revin cu detalii, in curand.

Acum, sunt curioasa daca voi ati folosit Pure Seduction? Va tenteaza?
Ce sortimente imi mai recomandati?

Kiss Kiss Dee
   

You Might Also Like