Review: Tratament par Bifazic cu Colagen si Acid Hialuronic ANIAN

miercuri, februarie 14, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

    Dupa cum stii, aspectul podoabei capilare e foarte important si mai presus de asta e sanatatea sa. Imi place sa-mi rasfat parul cu diverse masti, imi place sa am grija de el pentru ca stiu ca si el, la randul sau, ma recompenseaza cu straluciri demne de reclame. Chiar daca in ultima perioada sunt din ce in ce mai atrasa de zona intunecata a comoditatii, pentru ca am renuntat la pletele-mi de Ileana Cosanzeana si acum totul pare mai usor iar balsamul de par tinde sa fie eliminat din ritualul meu, am cautat si am descoperit un produs perfect pentru mine.
    Tratamentul de par Bifazic cu Colagen si Acid Hialuronic ANIAN a ajuns in posesia mea la momentul potrivit insotit de o multime de promisuni  - Multi-reparator, cu efect de reintinerire a parului cu Keratina, Colagen si Acid Hialuronic. Efect BX - BOTOX. Hidrateaza parul in profunzime, ii reda elasticitatea.

    N-am asteptat nicio clipa si l-a bagat rapid in teste.
    Poate ca nu-ti mai amintesti de el, dar in urma cu cativa ani, ti-am povestit despre samponul purificator ANIAN, un produs care mi-a placut si la care ma mai intorc din cand in cand , de dor si drag. L-am ales pentru a face echipa cu bifazicul sugubet si ma felicit si acum pentru decizia luata. Curata in profunzime, parul scartaie dupa samponare si are o aroma atat de placuta incat iti vine sa-l folosesti zilnic.

     Dar, sa revenim pentru ca vedeta de azi e alta. 
     Dupa ce mi-am spalat parul, l-am zvantat cu ajutorul unui prosop iar apoi m-am postat in fata sugubetului. Sistemul de dozare prin pulverizare mi-a facut "munca" mult mai usoara, asa ca l-am scuturat bine (ca pe orice bifazic) si am aplicat o cantitate liliputana pentru a nu-mi incarca parul. Ah, desi e evident, era cat pe ce sa uit, bifazicul sugubet este leave-in, nu necesita clatire si pentru mine, acesta este un alt mare plus.

    Ei bine, doresc sa iti spun ca parul meu a devenit atat de moale si de usor de pieptanat incat mi-a fost teama ca n-o sa mai reusesc sa-l coafez prea usor. Dar n-a fost asa, dupa ce l-am uscat (cu peria)pentru ca bobul vine la pachet cu perie), altfel rezultatul e dezastruos am constatat ca acesta isi pastreaza forma chiar si dupa contactul cu perna. Nimic mai multumitor!
     Apoi, am mai observat ceva. Ofera parului o stralucire de basm si nu exagerez absolut deloc! Chiar am fost intrebata daca mi-am vopsit parul si cand colo, ANIAN s-a ocupat de tot.
Ingrediente:

     Cantitatea sa este mai mult decat generoasa iar bifazicul este spornic astfel incat incep sa ma intreb daca voi reusi sa-l termin pana la expirarea termenului de valabilitate. O sa ma straduiesc sa-l consum pentru ca oricum in acest moment beneficiaza de exclusivitate.
     Produsul sugubet poate fi achizitionat de aici iar pretul sau este 52 lei.
     Eu nu pot sa spun decat ca sunt foarte multumita de rasfatul pe care mi-l ofera si n-am exagerat absolut deloc in momentul in care am declarat ca se bucura de exclusivitate.

Tu folosesti balsamuri leave in? Nu-i asa ca sunt perfecte pentru noi, cele care suntem mereu intr-o cursa contra cronometru?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like