Review: Neutrogena Visibly Clear Oil-free Moisturiser & Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control

joi, octombrie 23, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Cine nu a auzit de Neutrogena? Nu cred ca exista persoana care sa nu fi remarcat celebrele reclame prin care isi promovau cremele de maini. Stiu ca de fiecare data cand le priveam ma zgribuleam in clipa in care o vedeam cum domnita cu pletele-i balaie isi scufunda mainile in zapada. Brrr! De-atunci mi se aprinsese un beculet, ceva imi starnea curiozitatea vis a vis de acest brand. Stiu ca in urma cu cativa ani am si testat una dintre cremele respective si m-a uimit datorita consistentei sale si hidratarii de care se bucura pielea mainilor mele. Mi-am spus ca intr-o zi o voi achizitiona si eu. Ziua se apropie, avand in vedere faptul ca iarna bate la usa .... 
    In momentul in care am inceput sa scriu acest articol am inceput sa ma documentez. Doream sa stiu cum a inceput totul. Stiti ca-mi place sa aflu cate putin din istoria fiecarei marci asa ca nici Neutrogena nu a scapat de investigatie.
    Totul a inceput in 1930 cand Emanuel Stolaroff a infiintat o companie numita Natone. Aceasta s-a dezvoltat rapid iar in 1954 alaturi de chimistul belgian Edmond Fromont incep sa comercializeze un nou sapun care curata pielea fara sa o usuce. In 1962 decid sa schimbe numele companiei in Neutrogena Corporation si ulterior isi schimba si politica de marketing. Produsele erau comercializate prin intermediul dermatologilor si/sau in hotelurile de lux iar vanzarile cresteau...cresteau si nu se mai opreau... In 1994 compania a fost cumparata de Johnson & Johnson pentru fabuloasa suma de 924 milioane de dolari. Asta inseamna sa ai o idee, sa crezi in ea si sa dai totul pentru a obtine 100% din ea! Imi place sa descopar povesti de succes care sa ma motiveze iar povestea brandului Neutrogena se incadreaza in aceasta categorie.

    Sa revenim la subiectul postarii noastre: eu si el in cautarea unor produse pentru ingrijirea tenului. Eu ten normal-mixt, el ten mixt cu tendinte acneice (Singura crema cu care se intelegea bine si se puteau observa rezultatele Bioclinic - crema pentru ten acneic adult. Am asteptat un pret bun vreo 3 luni si n-a aparut asa ca am fost nevoiti sa ne reorientam).
    Incep cautarile si la un moment dat, pe aoro.ro  descopar Neutrogena. Citesc descrieri, comentarii si dupa cateva zile de gandire preturile acceptabile si renumele companiei ma fac sa decid ca trebuie sa le incercam si noi.
    Astazi, dupa 3 saptamani de testare revin cu opiniile noastre (mai mult ale mele, el e cam zgarcit in privinta detaliilor, veti vedea mai jos).
    Crema in cauza este ambalata intr-o cutie de carton mat, portocaliu/alb pe care sunt specificate informatiile utile. In interiorul sau, se afla un tub din material plastic moale si flexibil care ascunde o cantitate de 50 ml din produsul care urmeaza a fi analizat.


     Pretul sau ademenenitor de doar 24 lei te face sa te intrebi daca o investitie de acest gen isi are rostul. O fi buna? O fi rea? La banii astia...trebuie sa o incerc!
    Dupa ce am desurubat capacul am luat un strop pentru a-i observa consistenta. Este usoara, putin mai consistenta decat o spuma si se absoarbe rapid. Aroma sa, e proaspata, deosebit de placuta.


     Sistemul de dozare este pe placul meu, ma bucur ca pot folosi un produs fara sa fiu nevoita sa-mi "strecor" degetele in borcanas la fiecare aplicare (stiu ca exista spatule dar sunt prea lenesa pentru a le utiliza ....).


    Am fugit rapid la baie, m-am demachiat si am aplicat-o si pe fata. Concluziile au fost similare: se absoarbe mai rapid decat mi-as fi imaginat iar tenul ramane hidratat.
    Este execelenta si pe post de baza de machiaj, nu am nimic de obiectat la adresa sa.
    Pielea ramane fina si catifelata in urma utilizarii sale.
    Dupa ce o utilizez, pentru cateva clipe am o senzatie de racorire destul de placuta.
Este spornica, nu am nevoie de o cantitate prea mare din produs pentru a ma declara multumita de proprietatile sale.
    Nu este comedogenica, nu mi-a cauzat nicio problema, ne intelegem de minune si din acest punct de vedere.
    Din pacate nu are FPS, dar eu rezolv aceasta problema cu ajutorul BB Cream-ei pe care o folosesc si care este generoasa la acest capitol.
    Are o valabilitate de 12 luni de la deschidere.
    In cazul in care va intereseaza, lista ingredientelor este urmatoarea:



    Pentru aceasta perioada mi se pare perfecta, dar cred ca in momentul in care temperaturile vor deveni mai zgarcite voi avea nevoie de un produs mai consistent.
   
    Acum sa trecem si la produsul pe care l-a testat el - Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control . I-am spus de la inceput sa-l ia rapid si sa-l puna la treaba urmand ca, pe parcurs sa-mi impartaseasca experienta.. Zis si facut! Ei, da de unde!
    Dupa cele trei saptamani l-am intrebat ce parere are despre el si mi-a spus, scurt si la obiect: Imi place!
    Pai...bine, bine si restul? Restul a fost obtinut aproape la fel ca in cadrul unui interogatoriu. Prins, imobilizat si intrebat.
    Ambalajul: La fel ca si in cazul produsului testat de mine, Spot Stress Control este ambalat intr-o cutie din carton in care se afla un tub din material plastic semitransparent.



    Consistenta: usoara, ca a unui gel iar sistemul de dozare este perfect pentru un produs care este destul de lichid.


    Putere de absorbtie: rapida.
    La capitolul hidratare ii ofera un mic minus deoarece pe moment isi simte tenul hidratat dar acest efect nu se mentine pe tot parcursul zilei.
    Are o aroma placuta, proaspata, fresh.
    A trecut testul principal si anume la capitolul diminuare problemei cu acneea. Tenul arata bine si simte bine acest produs reusind sa rezolve toate problemele care au aparut pe parcursul celor trei luni in care a fost in cautarea produsului potrivit.
    Lipsa SPF-ului este un  minus pe care i-l putem atribui.
    De asemenea, pretul de  23 lei este mai mult decat prietenos (avand in vedere pretul pe care il plateam pentru un produs cu proprietati similare) iar cantitatea de 40 ml suficienta pentru aproximativ 3 luni (dupa estimarile noastre).
   Are o valabilitate de 12 luni de la deschidere.
     In cazul in care va intereseaza, lista ingredientelor este urmatoarea:



    In concluzie, afirmam sus si tare ca suntem multumiti de cele doua produse. Raportul calitate/cantitate/pret este excelent si ne bucuram ca se afla doar la un click distanta de noi. In acest moment vanez alte produse Neutrogena de pe aoro.ro pentru sunt convinsa ca nu ma vor dezamagi.

Voi ati incercat produsele despre care v-am povestit astazi? Ce alte produse imi mai recomandati?

Kiss Kiss Dee


You Might Also Like