OOTD: The cocktail dress

duminică, iulie 14, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

     Dupa o perioada de absenta mai mult sau mai putin motivata, in care am incercat sa fac un slalom reusit printre activitati cu care nu eram familiarizata astazi, am decis sa pornesc laptop-ul care statea si ma astepta rabdator (de fapt mi-era teama ca n-o sa mai porneasca de la atata pauza) si sa revin in lumea mea minunata de care mi-era atat de dor.
    Sper ca absenta imi va fi acceptata pentru ca mi-am propus sa nu mai pun atat de multa presiune pe mine si sa iti prezint din cand in cand cate un articol sugubet care sa te faca sa zambesti. 
     Si cum mi-era atat de dor de un outfit, am decis ca astazi, sa incep cu una dintre rubricutele care-mi sunt atat de dragi pentru ca, articolele vestimentare ne fac sa privim viata dintr-un unghi mai optimist sau, in cazul de fata, sa facem si putin haz de necaz.
     Ne plac hainele, ne plac cumparaturile, reducerile ne fac ochii sa straluceasca, suntem femei! De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, nici macar nu mai pot sa generalizez avand in vedere faptul ca exista si o multime de barbati care vaneaza articole vestimentare. Da, as putea sa continui fraza cu... Suntem oameni, iubitori de frumos. E bine asa?
    Si cum eu si sunt sigura ca nu doar eu sunt cea care este prinsa in mrejele cumparaturilor online, astazi am doresc sa iti prezint o noua rochie, comandata de aici, din fata monitorului cu un entuziasm inimaginabil.
    In momentul in care am vazut aceasta rochie, mi-am zis ca o sa fac orice pentru a o avea. Materialul parea visul materialelor, croiul extrem de elegant si dupa parerea mea putea fi purtata la evenimente mult mai fastuoase decat un cocktail. De fapt, ca sa-ti zic adevarul gol-golut am bagat-o in cos cu gandul la nunta prietenei mele din copilarie si la senzatia pe care mi-o va oferi o rochie eleganta, cu un croi retro.


    Zis si facut, am asteptat-o cu sufletul la gura iar dupa o ora si jumatate de asteptare la coada in fata oficiului postal vamal (ora in care mi-am promis de nenumarate ori ca n-o sa mai comand nimic din China, promisiuni pe care cel mai probabil nu le voi respecta), am inhatat coletul si-am fugit repejor cu el.
     Am uitat sa precizez ca am ales marimea M nu doar datorita ghidului de marimi ci si datorita experientelor incorsetate pe care le-am mai avut alaturi de marimile mai mici. Ajunsa acasa, am desfacut rapid punguta protectoare, cu o usoara aroganta fiind sigura ca rochia pe care o voi descoperi va fi identica cu cea pe care o vazusem, o comandasem si ... o visasem.
    Ei bine, dupa ce am observat ca textura materialului nu e cea la care ma asteptam, aceasta fiind una moale cu un aspect destul de usor sifonabil, m-am indreptat direct spre zona sa vedeta, zona umerilor asteptandu-ma sa gasesc niste portiuni intarite care sa ii ofere acea tinuta regala. Mnope!
    Ok, hai sa o probez! 

     Am constatat ca rochia de cocktail este destul de lejera (ca sa ma exprim mai elegant) pentru silueta mea si ca materialul sau nu este deloc cel la care ma asteptam. Dupa parerea mea, e un material comun, care nu face cinste design-ului acestei rochii. Si da, pot sa spun ca design-ul este unul destul de reusit pentu ca una dintre prietenele mele, a probat rochia si i se potriveste la fix asa ca inculpata de astazi va beneficia intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat si de cocktail-ul pentru care a fost creata dar, in compania unei alte partenere.




     Imi mentin in continuare parerea ca in China poti sa gasesti o multime de lucruri minunate dar, trebuie sa iei in calcul si posibilitatea unei dezamagiri. Eu am avut si un plan de rezerva, asa ca la nunta prietenei mele am purtat fara emotii o alta rochie extrem de draguta.
    Tu ce parere ai despre shoping-ul online?
    Ai avut vreo experienta neplacuta sau faci parte din echipa norocosilor?

Kiss Kiss Dee
   

You Might Also Like

0 comentarii: