Review: Sampon uscat Venita

joi, martie 16, 2017 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Dependenta pe care am dezvoltat-o fata de sampoanele uscate nu mai e un secret pentru nimeni. Am recunoscut-o, am declarat-o asa ca nu cred ca o sa reusesc sa va surprind in momentul in care voi spune ca n-am rezistat in fata lor si ca am mai testat un nou sortiment.
     In momentul in care cei de la mycosmetics.ro mi-au propus sa testez cateva produse, m-am indreptat tiptil spre sectiunea cu produse destinate podoabei capilare si fara sa fac prea mult efort, le-am zarit. Sampoanele uscate Venita imi faceau cu ochiul ademenitor, precum prajiturile din vitrinele cofetariilor in fata copiilor mici (sau mari, asa ca mine).
    Le-am analizat scurt, dintr-o privire, am ales varianta Fresh si varianta Original si le-am pus la treaba din clipa in care au ajuns la mine.


     Sugubetele in cauza, au un ambalaj slim, usor de manevrat, depozitat, strecurat care adaposteste o cantitate de 75 ml de produs. Mi-a placut ideea de a avea alaturi de mine si produse liliputane, mi se par extrem de bune pentru perioadele cu mancarimi in talpi (calatorii) dar din pacate, in ultima perioada nu am mai mers nicaieri si am reusit sa le termin. Eh, nu-i nimic! Inca se mai fabrica!
     Se aplica cu usurinta cu ajutorul sistemului de dozare tip spray, nu incarca parul iar dupa cateva minute podoaba capilara arata ca si cum as fi iesit de la dus.     

    Ambele variante au un iz fresh, placut care va cuceri si cea mai pretentioasa persoana.
    Stratul pudrat se indeparteaza rapid prin pieptanare, nu am fost nevoita sa apelez la prosoape sau la alte ajutoare suplimentare pentru a-mi simti parul curat, fara sa fie incarcat.
    Mi s-a parut ca textura firului de par se schimba dupa ce le-am utilizat, parul devenind mai ferm, mai usor de coafat. 
     Singurul mini-minus pe care as putea sa li-l ofer este la capitolul "spornicie". Cred ca am folosit fiecare recipient de maxim cinci ori dupa care am oftat cu tristete. Recunosc ca nu am mai folosit pana acum recipiente atat de mici si datorita faptului ca se indeparteaza usor le-am si folosit din abundenta. Da, e un minus tare subiectiv...

    In cazul in care va tenteaza sugubetele de mai sus, doresc sa va mai spun ca pot fi achizitionate de aici iar raportul calitate/cantitate/pret mi se pare extrem de bun.
    In concluzie, ma bucur ca am descoperit aceste produse care m-au impresionat de la prima aplicare. In clasamentul meu personal au ajuns cu rapiditate pe locul 2 uneori surclasand unele sortimente ale faimosului Batiste.

 Voi le-ati incercat?
   Va tenteaza?

Kiss Kiss Dee   



You Might Also Like