Review: Spumant de baie Argan del Marocco

joi, octombrie 19, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

     Cui nu-i place sa se rasfete cu o baie inspumata? 
     Raspunsul meu e de fiecare data MIE!
     Chiar daca nu sunt foarte obosita, sau simt ca timpul mi-e limitat, nu pot sa o ratez. 
    Ma indrept tacticos spre cada, ating robinetul si las apa sa curga cu cel mai mare debit posibil iar dupa ce vad ca aceasta ajunge la un nivel de-o palma, torn un strop dintr-o potiune miraculoasa si stau sa observ cum spuma cea pufoasa acopera toata suprafata apei. Nu ma grabesc, las apa sa curga cu zgomot iar in momentul in care cada este plina ma strecor printre bulele de spuma bucurandu-ma de o relaxare demna de un spa.
    Spumantul de baie Argan del Marocco de la Bottega Verde a fost cea mai recenta descoperire si m-a cucerit datorita aromei sale dulcegi, perfecta pentru sezonul in care temperaturile scazute incep sa isi faca simtita prezenta.

    E dens, cremos si spornic asa ca de fiecare data cand il folosesc ma bucur deoarece nu am nevoie decat de o cantintate liliputana pentru a ajunge la efectul dorit.
    Ambalajul sau e practic si usor de manuit si depozitat chiar daca are o cantitate de 400ml.

    Imi place tot la el si cred ca o sa oftez zgomotos in momentul in care il voi termina dar nu ma supar deoarece am observat ca in magazinul online e mereu pe stoc si beneficiaza de un pret promotional.
Ingrediente:
    Nu pot sa spun ca am simtit ca-mi hraneste pielea, pentru ca in aceasta perioada am nevoie de o cantitate generoasa de crema de corp pentru ca simt ca se usuca destul de tare si striga dupa o hidratare suplimentara dar nici nu ma astept la miracole din partea unui spumant de baie. Imi place asa cum e si nu am pretentii suplimentare, parol!
    In concluzie, ma bucur ca l-am descoperit si ca ma rasfata de fiecare data cand are ocazia. Il folosesc cu drag si spor si primeste un mare DA din partea mea!

Voi cu ce arome va delectati in aceasta perioada?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like