Bioderma Hydrabio H2O in prim plan

joi, decembrie 21, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

      Nu stiu voi cum sunteti dar eu, in sezonul rece simt nevoia unor doze suplimentare de hidratare. Incerc sa aplic acest "tratament" atat la interior cat si la exterior astfel incat pielea mea sa isi mentina aspectul neted si catifelat pe toata durata iernii. In acest an, am introdus in rutina mea zilnica doua produse Bioderma Hydrabio H2O iar astazi, se afla sub lumina reflectoarelor.

    In momentul in care am inceput sa testez prima lotiune micelara destinata tenului deshidratat mi-am spus ca trebuie sa fiu blanda cu ea si sa nu o judec daca nu se va ridica la inaltimea mult iubitei mele Bioderma Sensibio H2O. Ei bine, doresc sa va spun ca eu am fost cea surprinsa deoarece, dupa prima utilizare mi-am dat seama ca Bioderma Hydrabio H2O nu este cu nimic mai prejos, ba chiar mi se pare si mai interesanta.
   Datorita faptului ca produsul contine brevetul AquageniumTM care mentine hidratarea pielii, mi s-a parut ca inculpata noastra isi face cu brio datoria in ceea ce priveste curatarea in profunzime a pielii dar contribuie si la hidratarea sa.
     Chiar daca este blanda si nu creeaza nicio senzatie de usturime la nivelul pielii sau in zona ochilor, aceasta curata totul din calea sa iar eu, de fiecare data cand o folosesc nu pot decat sa ii zambesc si sa-i promit ca si in ziua urmatoare ma voi intoarce tot la ea.

Ingrediente: 
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, BREVET COMPLEX NATURAL DAF(DERMATOLOGICAL ADVANCED FORMULATION), FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, NIACINAMIDE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE GLYCOL, HEXYLDECANOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). 
    Inculpata are o cantitate generoasa de 250 ml, este spornica si eficienta asa ca nu pot decat sa-i ofer un zece cu felicitari si cateva scuze din cauza faptului ca am judecat-o inainte sa o folosesc.

    Bioderma Hydrabio H2O - serul concentrat hidratant intensiv se afla pe lista dorintelor mele de foarte mult timp. De atat de mult timp incat si-a schimbat si compozitia, imbunatatindu-se pe parcurs. In urma cu cativa ani, utilizasem cateva mostre care contineau serul minune si inca de-atunci mi-am propus sa il achizitionez in varianta full size.
    Ei bine, in acest an a ajuns in casa mea si de-atunci traim fericiti intr-o relatie atat de apropiata incat nimeni si nimic nu poate sa intervina intre noi. 
"Prea mult zahar", nu-i asa? 
Nu, pentru ca acesta este adevarul, parol!
    Dezvoltat in laboratoarele de cercetare Bioderma, brevetul biologic Aquagenium™ gasit in Hydrabio Ser reinvata pielea sa-si activeze capacitatea de hidratare naturala prin stimularea producerii de aquaporine, canale de hidratare intercelulara, si sa retina apa de care are nevoie pentru a fi echilibrata.

    Eu pot sa spun ca am simtit efectele sale de la prima aplicare pentru ca, in urma sa, pielea a ramas fina si catifelata, mentinandu-si hidratarea pe parcursul intregii zile.
   L-am folosit atat ca baza pentru crema zi/noapte cat si in varianta solo si mi-a placut in egala masura, ba chiar de cateva saptamani il folosesc doar pe el, fara sa mai simt nevoia aplicarii altor creme. Mi se pare ca se descurca excelent asa ca lenesa din mine isi poate face de cap sarind peste o etapa din ritualul de dimineata si/sau seara.
    Consistenta sa ma multumeste deoarece chiar daca este vorba despre un ser, avem de-a face cu un produs dens pe care simti ca il aplici in momentul in care dozezi o cantitate liliputana in podul palmei.
Ingrediente:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, SODIUM POLYACRYLATE, BREVET COMPLEX NATURAL DAF(DERMATOLOGICAL ADVANCED FORMULATION), FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIDECETH-6, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).
    Nu am decat cuvinte de lauda la adresa sa si datorita faptului ca este atat de concentrat iar pentru o utilizare nu am nevoie de o cantitate mare, pot sa spun ca cei 40 ml pe care ii contine imi vor ajunge muuult si bine. Un nou aspect imbucurator.
    In concluzie, ma bucur ca am avut ocazia sa descopar doua noi produse care fac cinste brand-ului Bioderma si la adresa carora nu pot sa am decat cuvinte de lauda. Da, Bioderma! Iti multumim ca ai grija de pielea noastra!
    Sunt incantata de toate produsele Bioderma pe care le-am incercat pana acum si da, o sa folosesc in continuare cu mandrie si cu mana pe inima hashtagul #iubescbioderma.

Kiss Kiss Dee
 

You Might Also Like