Preferatele lunii octombrie

sâmbătă, noiembrie 11, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

    In fiecare luna mi se pare ca incep cu aceeasi introducere: Si a mai trecut o luna, a venit frigul, am trecut la arome de iarna si simt cum se-apropie sarbatorile. Oare doar mie mi se pare ca anul acesta a zburat ca vantul si ca gandul?
   Dar zau ca mi se pare ca anul acesta ne-a luat prin surprindere si ne-a aratat ca timpul este nemilos. Poate ca si varsta o fi de vina si odata cu trecerea anilor timpul devine din ce in ce mai pretios. Hmm... dileme, dileme...
   Trecand peste nelinistile mele intelectuale matinale va propun sa revenim la subiectul articolului de astazi. Preferate peste preferate, produse indragite si folosite in luna octombrie.

    Nu puteam sa incep decat cu produsele din gama Elixir Jeunesse de la Yves Rocher care m-au cucerit de la primele utilizari. Fiecare produs in parte a fost descris in cadrul acestui articol si de atunci parerea mea nu s-a schimbat. Imi plac toate, le folosesc zilnic (cu exceptia mastii pentru ten) si ma declar 100% indragostita de ele.
    In ultima luna am revenit la arome putin mai dulci iar crema de corp Secret Escape de la Victoria's Secret s-a incadrat perfect in peisaj. Imi place consistenta sa, izul sau si hidratarea pe care o ofera pielii mele.
     Apa de parfum Lei de la Bottega Verde a fost cea inspre care mi-am indreptat atentia destul de des si mi-a devenit preferata inca de la prima "adulmecare". Sticluta sa cocheta nu are cum sa ramana neobservata asa ca de fiecare data cand doream sa folosesc un parfum, ma atragea imbietoare. V-am povestit cate ceva despre acest parfum aici.
     In categoria produselor destinate rasfatului am inclus rapid spumantul de baie Argan del Marocco tot de la Bottega Verde, care mi-e alaturi de ceva vreme si ma bucur de fiecare data cand vad cat de spornic este.
    Bioderma Sebium Global este produsul spre care mi-am indreptat cel mai des tentaculele in octombrie. Imi place mult nuanta sa care se adapteaza perfect nuantei tenului meu, efectul sau iar finisul sau (flawless) este de milioane. Da, da, da! Imi place la nebunie!
    In momentul in care am vazut fardul perlat de la Melkior in nuanta Dreamin nu am put sa exclam decat Evrika! Perfect pentru toamna si nu numai, pentru ochi albastri si nu numai, mi s-a parut ca a ajuns la momentul potrivit in casa/viata mea. V-am povestit despre el in cadrul acestui articol si de-atunci il indreagesc din ce in ce mai mult.
    Rujul lichid de la Lime Crime este cel mai bun ruj lichid mat pe care l-am folosit pana acum! Are un finish perfect, nu usuca buzele absolut deloc si rezista pe buze intreaga zi. Sa va mai spun ca nuanta sa, Polly mi se pare cel mai frumos violet? E perfect! 

    Gata? Deja? Da...
    S-a dus octombrie si chiar o buna parte din noiembrie dar ma bucur ca am reusit (cu o mica intarziere) sa public acest articol care este unul dintre favoritele voastre.
    Voi ce produse ati folosit in ultima perioada. Avem preferate in comun?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like