Fa - Daruieste momente Fantastice

vineri, decembrie 15, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

    Cum ar fi sa daruiesti momente Fantastice? M-am intrebat in momentul in care am primit coletul expediat de echipa Fa. Apoi, cu mult entuziasm l-am despachetat si am vazut ca langa punguta de cadouri se afla un plic care continea un mesaj foarte dragut. Aha! Deci asta-i secretul!
    Dupa ce am elucidat misterul, am observat ca in coletul meu se aflau doua pungute sugubete, una pentru mine si una pentru o persoana care sa aiba parte de un rasfat similar cu al meu. Va dati seama ca n-am stat pe ganduri si inainte sa incep testarea am adus cateva zambete pe buzele unei persoane dragi. Da, punguta are efect, succesul este garantat!
   Apoi, m-am indreptat spre cutiuta care imi era destinata si in interiorul sau am descoperit gelul de dus Fa - magic oil - Pink magic scent si un deodorant Pink pasion. Pai daca-s cu roz, cum sa nu le indragesti de la prima vedere?

    Primul care a intrat a fost gelul de dus, deoarece doar gandul ca in continutul sau se afla niste uleiuri magice menite sa-ti dezmierde pielea nu m-a lasat sa il asez pe banca rezervelor.
    Ei bine, doresc sa va spun ca mi-a placut de la prima utilizare, imi rasfata pielea, spuma pe care o face este consistenta iar aroma sa persista mult si bine. E spornic si chiar daca nu ma duce cu gandul la Craciun, si-a castigat locul pe etajera din baie si-mi indrept foarte des gherutele spre dansul.
    Nu stiu daca si vo procedati la fel dar, l-am testat si pe post de spumant de baie (asa cum fac cu toate gelurile de dus) si vreau sa va spun ca se descurca exemplar. Spuma persista si ma rasfata pe durata intregului ritual de relaxare. Yay!

    Nici deodorantul nu m-a dezamagit, ba dimpotriva, m-a surprins intr-un mod placut.
    Desi ma asteptam la o aroma bombonicioasa, datorita nuantei ambalajului, am avut placuta surpriza sa intalnesc un iz floral, revigorant.
    Nu i-am testat rezistenta de 48 ore pentru ca nu cred ca exista persoane care sa lase sa se scurga atat de mult timp intre doua dusuri dar pot sa spun ca m-a protejat pe parcursul intregii zile asa ca nu am niciun minus pe care as putea sa i-l atribui.

    Asadar si prin urmare, ma bucur ca am avut ocazia sa ma bucur si sa daruiesc momente Fantastice si, daca si voi doriti sa va surprindeti prietenele, puteti sa descoperiti cum o puteti face cu un click aici. Succesul este garantat!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like