Ce produse am mai terminat... #2

joi, martie 22, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,


    Fac ce fac si tooot aman publicarea articolelor care stiu ca-ti plac atat de mult. Sarguincioasa din fire, adun toate ambalajele dupa care oftez sau, dupa caz, rasuflu usurata, le fotografiez si le inamagazinez dupa care gasesc de fiecare data alte postari spre care imi indrept atentia iar concluziile de final raman codase.
    Dar nu! Astazi am zis ca trebuie sa-mi adun fortele si sa ma mobilizez! Nu de alta dar vad ca alte produse se pregatesc pentru sedinta foto si eu nu mai pot sa ma fofilez.
    In meniul zilei avem, produse terminate. Punct si de la capat!

    Nu puteam sa incep decat cu ele, produsele dupa care oftez din clipa in care am vazut ca incep sa se termine. Soap&Glory este un brand care nu a aparut inca pe plai mioritic si pe care l-am descoperit prin intermediul Alexantzei, om de baza cand vine vorba de achiztii produse din UK. De fiecare data cand vad ceva interesant ii scriu, ea vaneaza ofertele si rezolva problema cu rapiditatea unui expert in achizitii.
     Crema de maini Hand Food a fost una dintre cremele de maini de care m-am indragostit de la prima aplicare. Ba as putea sa spun ca se afla in top 3. Are o aroma placuta, hidrateaza excelent si este densa, exact asa cum imi place mie. De asemena, untul de corp Righteous Butter, este exceptional. M-a rasfatat de-a lungul catorva luni si l-am folosit in cel mai economic mod pentru a ma bucura de el pentru cat mai mult timp. Da, e de nota 10!
     Si daca tot orbeam de unturi de corp de nota 10, nu pot sa nu  iti spun din nou ca sugubetul cu vanilie alba din colectia de Craciun de la Yves Rocher a fost un produs pe care l-am "mancat pe paine".  Ti-am povestit despre el si aici si zau ca am fost foarte trista dupa ce am folosit si ultimul sau strop.

    Tot din colectia de Craciun de la Yves Rocher a facut parte si sapunul lichid dulceag si aromat care m-a facut sa intru in atmosferasarbatorilor de fiecare data cand l-am folosit. Frumos, mi-a placut foarte mult.
    Gelul de dus Sweet secret cu aroma de migdale de la Farmona a fost folosit atat ca gel de dus cat si ca spumant de baie. Mi-a placut aroma sa, mi-a placut pentru ca era consistent la fel si spuma pe care o lasa in urma sa si mi-a reimprospat pasiunea pe care o am fata de produsele acestui brand. Da, Farmona! Esti printre preferatele mele!
    Gelul de dus Fa magic oil, mi-a reamintit de prezenta acestei marci pe piata si m-a facut sa ma intreb de ce am tot trecut-o cu vederea in momentul in care intram prin magazine. Acum, n-o s-o mai fac. Aroma sa este placuta, nu usuca pielea, spuma-i consistenta, ce altceva sa-i mai ceri?
     Spuma pentru dus de la Nivea mi-a placut enorm si, trebuie sa recunosc, este un produs spornic. Am folosit-o fara mila, sau economie iar ea m-a rasfatat mai mult decat m-as fi asteptat. Face o spuma atat de consistenta incat ma duce cu gandul la spuma din care se fac bezele, aroma e cea specifica produselor Nivea iar senzatia de rasfat e la superlativ. E pe lista de cumparaturi dar doar dupa ce voi testa si spuma de la Dove care mi-a satrnit curiozitatea din prima clipa in care am vazut-o pe raftul magazinelor. Sunt cuminte, astept sa mai termin o parte din produsele de pe rafta si-apoi, ale mele vor fi.

    Nu credeam ca o sa ma laud prea curand cu produsele de mai jos dar, lauda mea are iz de boceala. Fondul de ten Revlon Colorstay a fost preferatul meu. L-am iubit si l-am folosit mai des decat imi planificasem si am realizat ca fondurile de ten cu acoperire mare pot fi purtate in orice moment al zilei daca stii cum sa il dozezi. Aplicat intr-un strat subtire si intins ca la carte, are un finish natural si nu incarca deloc tenul. Ma bucur ca acum are si pompita iar doazarea este mult mai usoara si-l voi recumpara, parol!
   Bioderma Sebium Global a fost un produs exceptional! Chiar daca este un produs destinat tenului cu probleme, tenul meu l-a adoptat de la prima aplicare. L-am folosit toata iarna si in ciuda faptului ca nuanta sa era putin mai inchisa decat nuanta tenului meu, s-a adaptat perfect. Acoperirea sa este medie/mare dar nu mi-a creat niciun disconfort si l-am iubit, l-am iubit mult. Acum mi-a mai ramas doar capacelul cu potiunea verde binefacatoare in cazul inamicilor care isi mai fac simtita prezenta pe tenul meu si pe care o folosesc doar in acele momente. Zece, am spus! Zece!
     Lotiunea micelara din gama Elixir Jeunesse de la Yves Rocher m-a surprins in cel mai placut mod posibil. E blanda, eficienta si curata toate impuritatile din calea sa. N-am nimic de obiectat, e de recumparat.
     Crema pentru conturul ochilor Apidermin de la Complex Apicol Veceslav Harnaj a fost un produs care a avut grija de zona aceea delicata si sensibila care da primele semne de... batranete. E densa si hidratanta si de fiecare data cand am folosit-o am simtit ca hraneste in profunzime pielea din jurul ochilor si are grija de ea. E ieftina, naturala, eficienta si chiar merita atentia noastra.

     Te-am plictisit? Eu sper ca nu!
    Am avut grija ca postarea sa fie cat mai "la obiect" si sa nu intru in prea multe detalii plictisitoare. Acum, facand retrospectiva, pot sa spun ca oftez cu regret dupa fiecare produs in parte si zau ca le-as recumpara pe toate. Dar mai multe stau rand... ce greu e!
    Tu dupa ce produse oftezi?
    Care a fost preferatul pe care ai regretat ca l-ai terminat?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like