Ce produse am mai terminat...

marți, septembrie 04, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

     Nu stiu daca in articolul de astazi am dreptul sa ma laud, pentru ca postarile acest gen au devenit din ce in ce mai rare pe blog dar, datorita faptului ca stiu ca iti plac concluziile de final am reusit sa ma mobilizez, sa le fotografiez si sa ma prezint cu bocceluta plina (mai mult sau mai putin) in fata ta. Trebuie sa recunosc ca in aceasta vara am fost destul de lenesa, din toate punctele de vederesi, pentru a nu ma simti vinovata din cauza ambalajelor adunate sarguincios, am mai aruncat din ele. O parte din produsele care nu m-au impresionat peste masura au fost indeparte asa ca postarea mea contine empties preferate care m-au cam facut sa oftez in momentul in care le-am terminat.

    La capitolul ten, am avut trei preferate pentru care am oftat destul de sonor.

    Gelul pentru curatarea fetei de la Yves Rocher a fost una dintre vedetele acestei postari si mi-a fost alaturi o buna perioada de timp. Mi-a placut, mi-a placut, mi-a placut! Aroma sa deosebita, faptul ca a fost spornic si pentru o utilizare nu am avut nevoie decat de o cantitate foarte mica, nu mi-a uscat tenul iar ambalajul de nota 10 (o sa il refolosec, sa stii!).
     Lotiunea micelara Hydrabio H2O de la Bioderma (review aici) a fost mult timp printre preferatele mele si am folosit-o in paralel cu apa micelara pentru ten sensibil de la Green Lab (review aici). Ambele mi-au placut in egala masura si ma gandesc sa le recumpar dupa ce voi mai consuma o parte din stocul de micelare pe care il folosesc in prezent.

    Despre samponul Syoss antimatreata pentru par gras ti-am vorbit de atatea ori incat n-ai cum sa nu stii ca e in continuare preferatul meu si-l recumpar foarte des.
   Dar de Batiste te-ai saturat? Eu nu! Fara acest sampon uscat ma simt ca si cum as fi dezbracata iar daca nu am un stoc considerabil in casa ma apuca panica. Este extraordinar, varianta Tropical ramane in continuare preferata mea si sincera sa fiu, nici nu ma tenteaza si nici nu-mi starnesc interesul alte produse ale concurentei.

    Secret Escape de la Victoria's Secret a fost un alt produs care mi-a placut foarte mult dar trebuie sa-ti spun un secret. Din punctul meu de vedere lotiunile de corp apartinand acestui brand, hidrateaza mai bine decat cremele de corp. Ha! Am recunoscut si in fata poporului!
   Untul de corp cu cocos de la Alverde mi-a placut foarte mult si a fost prezent in cadrul acestui articol. Hidrateaza excelent, se absoarbe rapid in ciuda faptului ca este foarte, foarte dens (asa cum imi place mie) iar aroma sa e pur si simplu apetisanta.

    S-a mai dus si un Lash Sensational de la Maybelline, e preferatul-preferatelor mele si-o sa-l recumpar la nesfarsit. Daca genele tale sunt scurte si drepte, la fel ca ale mele, atunci cred ca ar trebui sa-i dai o sansa. Chiar merita! Pe mine m-a cucerit.
    Super Stay 24h de la Maybelline mi-a placut foarte mult si ma simt mandra ca am reusit sa il folosesc pana la ultimul strop. Rezista foarte bine pe ten, nu oxideaza, nu enerveaza si nu incarca tenul in ciuda faptului ca este un produs longwear. Ma gandesc sa il recumpar desi, in acelasi timp, mi s-a facut tare tare dor de Colorstay-ul meu iubit. Decizii, decizii...
     Si... am reusit sa ma aventurez in zona aceea minunata pe care nu o vizitez niciodata pentru a mai elibera din spatiu. Stii care e? Zona lacurile de unghii. Zona in care am adunat o multime de jucarii care mai de care si care au implinit venerabila varsta a pesionarii pentru ca niciuna nu s-a terminat.

    Nu, stai asa... mint! Golden Rose Express Dry, no 71 a fost cel mai frumos albastru royal din toate pe care le-am intalnit. L-am folosit in nenumarate randuri, mi-a placut la nebunie, l-am adorat si l-am terminat. O sa-l recumpar, promit!
    Am oftat atata timp dupa o oja Alessandro incat in momentul in care a ajuns in gherutele mele, am folosit-o de vreo trei ori dupa care am abandonat-o. Nevoile astea, numai nevoi nu sunt!
     Neoana din imagine a fost una dintre primele oje pe care le-am avut de pe Born Pretty Store. Mi-a placut dar n-am reusit sa o termin si, bineinteles are o varsta care nu poate fi mentionata in public.

   Glittere, flakes si alte nebunii. Mici mofturi pe care mi le-am facut, le-am folosit de cateva ori dar n-am reusit sa le termin. Nici nu stiu daca voi reusi vreodata sa termin vreo oja sclipicioasa.
    Miniaturile de la Nyx mi-au placut si m-au facut sa realizez ca daca nu ai o nuanta pe care s-o iubesti cu pasiune si sa vrei sa o foslosesti in permanenta, n-are rost sa investestei intr-o cantitate mai mare de 5 ml. Mi-au placut dar tot n-am reusit sa le termin. Rusi-rusi-rusinicaaa!

    Gata! In zona rujurilor nu-mi bag inca, codita pentru ca mi-ar fi greu sa ma despart de atat de multe produse intr-o singura postare asa ca le las pe data viitoare. 
     Tu de ce produse te-ai despartit cu oftaturi si lacrimi de crocodil?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

0 comentarii: