Cosmetic Plant si-ale sale seruri cu vitamina C

miercuri, august 15, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,


    Nu demult, in postarea in care iti prezentam preferatele lunii iulie (click aici in cazul in care nu le-ai vazut) iti promiteam ca o sa dedic un articol special serurilor cu Vitamina C de la Cosmetic Plant iar astazi, m-am asezat in fata tastaturii si m-am mobilizat.
    Sunt o mare fana a serurilor pentru ca mi se pare ca aduc un aport suplimentar la intretinerea si hidratarea tenului si pe langa asta, imi ofera un aer de chimista in momentul in care le folosesc. De fiecare data cand le aplic mi se pare ca ma reintorc in laboratorul de chimie si particip la un proces extrem de complicat. De fapt, aplicarea lor este foarte simpla dar mie-mi place sa-i ofer o importanta aparte.
    Dar, sa revenim la subiectul nostru. Din clipa in care au ajuns in posesia mea, cele doua seruri au fost folosite fara mila. Primul, serul antirid concentrat uleios Vitamin C Plus mi-a starnit curiozitatea datorita formulei sale.. uleioase. Recomandat a fi folosit pentru rasfatul tenului in ritualul de seara a intrat in teste din prima seara.

    Tratament intensiv pentru noapte, serul uleios contribuie la regenerarea tenului, intensificarea luminozitatii pielii si uniformizarea nuantei tenului. Are o formula matasoasa, cu absorbtie rapida, care imbina eficient proprietatile anti-imbatranire ale vitaminelor C Tetra, A, E si F, cu beneficiile hranitoare si emoliente aduse de uleiul de cocos bio si uleiul de masline.
    Doream sa stiu daca se va intelege bine cu tenul meu, care are o relatie love-hate cu formulele uleioase. ei bine, doresc sa iti spun ca l-a acceptat din prima clipa. Chiar daca in cazul meu nu se absoarbe atat de repede pe cat o fac alte seruri, dupa ce ma delectez cu un usor masaj al tenului, simt ca pot sa renunt la crema de noapte fara nicio problema.

     Tenul ramane hidratat, fiindu-mi recunoscator pentru rasfatul de care a beneficiat.
    Sistemul de dozare imi place foarte mult si cateva picaturi imi sunt sufieciente pentru o utilizare.
    Non comedogenic, mi-a indepartat cea mai mare frica pe care o aveam vis-a-vis de acest tip de produse.
    Dimineata, ma bucur admirandu-mi aspectul acela "sanatos" al tenului si sunt convinsa ca nu-mi voi schimba parerea pana la utilizarea ultimei picaturi din sticluta sugubeata. 
    Din fericire, tenul meu nu se confrunta decat cu riduri fine asa ca nu pot sa spun daca am gasit sau nu reteta pentru "tinerete fara batranete". Cert e ca imi place si ma simt bine cu el dupa fiecare utilizare.
Ingrediente:

    Are o cantitate de 15 ml, o sticluta confectionata din.... sticla si expira la 6 luni de la deschidere. Avand in vedere faptul ca este foarte spornic, va trebui sa caut ajutoare pentru a-l termina in timp util.

    Serul antirid forte Vitamin C Plus este preferatul meu in ritualul de dimineata. Chiar daca e recomandat atat pentru zi cat si pentru seara si avand in vedere faptul ca in ritualul de seara l-am introdus pe fratiorul sau, dansului i-a revenit utilizarea in zorii zilei.

    Chiar daca este mai consistent, are o formula usoara si neuleioasa se absoarbe rapid astfel incat sa ma pot misca precum o sageata in fiecare dimineata. Eu procedez in felul urmator: dupa ce imi curat tenul, aplic serul si pana se absoarbe aplic crema petru conturul ochilor pentru ca la sfarsit sa aplic crema pentru fata. Mi se pare cea mai rapida metoda si la mine functioneaza de fiecare data.

    Efectul de hidratare se mentine pe durata intregii zile iar ridurile acelea fine despre care iti vorbeam mai sus, coopereaza si nu se lasa evidentiate in prezenta machiajului oricat de multe straturi as aplica.
    Imi place foarte mult, se aplica foarte usor si chiar daca nu este la fel de spornic ca si fratiorul sau tot nu cred ca voi reusi sa il termin pana la sfarsitul perioadei de valabilitate de 6 luni.
Ingrediente:

    Ambele formule se lauda cu: 0% parabeni, parafine, coloranti. Super, nu-i asa?
    In concluzie, Cosmetic Plant nu se dezminte nici de aceasta data, sunt incantata de ambele seruri, Vitamina C mi se pare in continuare un ingredient "minune" si o sa continui sa le folosesc pana la ultimul strop. Nu am nimic de obiectat la adresa lor, imi plac atat pentru efectele lor cat si pentru ambalajele extrem de simpatice asa ca da, primesc un mare DA din partea mea.
    Nu in ultimul rand, admir si raspandesc pe cat de mult pot campania organizata de Cosmetic Plant in colaborare cu Fundatia Renasterea. La fiecare produs din noua gama Vitamin C Plus, Cosmetic Plant doneaza 1 leu pentru finantarea proiectului Unitatea Mobila de Diagnostic, pentru preventia si diagnosticarea precoce a cancerului (mai multe detalii aici). Jos palaria, Cosmetic Plant! Imi plac campaniile tale!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like