Ce produse am mai terminat...

duminică, septembrie 27, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    M-am tot gandit cum as putea sa inseninez putin o zi mohorata si singura idee care mi-a venit a fost: un articol interesant! Si cum stiu ca articolele in care va impartasesc cateva impresii de final despre produsele pe care le-am terminat, iar luna septembrie se apropie de gloriosu-i final, mi-am spus ca acesta este momentul potrivit.
    Mi-am pregatit o cafea aromata, m-am uitat pe fereastra si am "admirat" din nou ploaia, apoi in dreapta mea spre mica gramajoara de produse care astepta sa-i ofer putina atentie si-am inceput. 
    De aceasta data nu pot sa spun ca ma laud cu o cantitate notabila dar... e ceva.



    Despre gelul de curatare Anian cu goji si rodie v-am povestit aici. L-am folosit in paralel cu alte produse destinate rasfatului tenului si singurul motiv pentru care a ramas in umbra a fost consistenta sa. Daca la inceput nu m-a deranjat faptul ca este destul de lichid, in ultima perioada mi s-a parut ca trebuie sa il dozez foarte rapid pentru a nu pierde o cantitate prea mare pe parcurs. In rest, doar de bine. Mi-a placut!
    Trebuie sa recunosc ca de masca de fata Glorious Mud m-am despartit inainte de termen pentru ca era foarte greu de indepartat si ma enerva. Dupa ce imi curatam tenul cu ajutorul buretelului Konjac si aplicam tonicul, ajungeam sa folosesc chiar si trei dischuri demachiante pentru a indeparta reziduurile maronii. Nu mi s-a parut ok si am decis sa ma despart de ea.
    Mascara Maybelline Colossal isi asteapta de cava vreme randul, am terminat-o de mai mult timp dar nu am reusit sa o includ in niciun articol pentru ca am tot uitat-o. De acesta data, am luat-o, am fotografiat-o si i-am spus adio. Imi plac foarte mult produsele Maybelline iar acesta nu face exceptie. Am fost multumita de calitatea sa si cu siguranta se va mai afla pe lista mea de cumparaturi.


    Minunatia de sapun lichid de la Balea Purple Kisses a detronat toate sapunurile lichide pe care le-am avut pana acum. Mi-a placut la nebunie aroma sa care seamana cu Euphoria de la CK si cu asta cred ca am spus tot. Multumesc Deena!
    Gelul de dus Balea Dusch Sorbet cu aroma de piersici a fost un deliciu, un rasfat. Mi-a placut mult, consistenta sa m-a mirat si m-a fidelizat si imi pare rau ca nu am luat mai multe cand am avut ocazia (a facut parte dintr-o editie limitata vara trecuta).
    Gelul de dus Yves Rocher Jardins du Monde cu aroma de cafea. Se putea sa lipseasca? Nici vorba. Imi place aroma sa si daca nu l-ati incercat pana acum sa stiti ca aveti sansa sa-l testati participand la concursul activ pe fan page, click aici.
    Dizolvantul de la Farmec a fost un produs destul de bun. Nu stiu exact care a fost pretul sau deoarece a fost o achizitie fulger din Profi in timpul unui maraton ultra-rapid dar pot sa va spun ca m-am obisnuit cu recipiente mai mari iar acesta s-a terminat atat de repede... Nu-i nimic, un alt produs i-a luat locul deoarece, poti trai fara multe produse dar dizolvantul trebuie sa fie mereu prezent in casa ta!
    Balsamul pentru par frumos si matatsos de la Garnier Ultra Doux mi-a placut la nebunie. O consistenta excelenta, o aroma deosebit de placuta si extrem de spornic. Ce sa-i mai cer? Il voi reachizitiona in curand. Parol!
    Untul de corp I love ... mango&papaya a facut parte din preferatele acestei veri mi-a placut la nebunie aroma sa proaspata si faptul ca mi-a hidratat pielea de fecare data cand am apelat la el. Bun! Bun de tot!


   Si-am incalecat pe-o sa... si-aici s-a terminat postarea mea. Nu au fost foarte multe dar eu ma declar multumita. Sper ca luna viitoare sa reusesc sa ma laud cu mai multe produse.
    Voi ati folosit vreun produs dintre cele pe care vi le-am prezentat? Avem aceleasi opinii? Abia astept sa va citesc comentariile!

Kiss Kiss Dee
    


You Might Also Like