Barnangen Beauty la puterea a treia

vineri, iunie 15, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Bună, draga mea,

    Luna trecuta, o campanie BUZZstore mi-a stârnit curiozitatea și n-am mai avut stare până nu m-am înscris și eu în campanie pentru a vedea "cu ce se mănâncă" noile produse Barnangen Beauty.
Pe scurt, Barnangen este un brand suedez inspirat de "Lagom". Ulterior, m-am întrebat care este semnificația termenului și bineînțeles, am și aflat. “Lagom” înseamnă punerea în balanţă a ceea ce e cu adevărat important. “Lagom” înseamnă că lucrurile sunt “exact aşa cum trebuie” să fie, centrul echilibrului, armonie, moderaţie, fericire și împlinire, adevăratul centru al sinelui, alegerea de a nu a alege.
     Prezentarea sa m-a convins. Trebuia s vad despre ce e vorba!
     Gama Nordic Care a fost cea care m-a onorat cu prezenta și am fost nerăbdătoare să o testez. Ambalajul lor simplu, curat m-a îndemnat să le ofer din prima încrederea mea fără sa ma gândesc că ar putea să mă dezamăgească în vreun fel. Bine am făcut!
    Primul care a intrat în teste a fost Balsamul de corp All over rescue, un produs care promite sa te impresioneze prin simplitate și intensitate. Consistenta sa m-a uimit deoarece, având în vedere faptul că este vorba de un balsam pentru corp nu mă așteptam sa aibă aspectul untului proaspăt scos din frigider. Ei bine, fix asa arăta!

   Eu m-am bucurat pentru că produsele de acest gen sunt preferatele mele.
   Aroma sa e atât de simplă, de curată, încât nu cred ca ar putea să-i displacă cuiva. Îți mai aduci aminte aroma aceea clasică, uşor dulceagă a cremelor pentru corp? O regăseşti în această gamă şi persistă ore-n şir.

  Şi, să nu uităm, pe cât e de consistent, pe-atât de rapid se absoarbe în piele lăsând-o fina, catifelata și hidratată pe parcursul întregii zile. N-am ce sa-i reproșez și îl declar preferatul meu.
    Si dacă tot vorbeam despre produse destinate îngrijirii pielii, voi trece rapid la loțiunea de corp Caring pentru piele normala și uscata. Daca balsamul de corp a fost atât de consistent, trebuia sa aibă și un partener mai ușor.

      Caring, este o loțiune de corp atât de ușoară încât mi-a fost teama ca nu o sa hidrateze atât de bine pe cat mi-as fi dorit. Dupa prima utilizare, teama mi-a fost risipita și este produsul care a eclipsat toată concurenta din baie. Dupa dus, ma îndrept direct spre flaconul cu pompița (știu ca știi ca îmi place la nebunie acest sistem de dozare), dozez câteva pompițe, o aplic în graba și pot sa ma îmbrac liniștită pentru ca aceasta se absoarbe rapid lăsând ni urma sa o piele fina, fericita.

    Nu în ultimul rând, gelul de dus Caring pentru piele normala și uscata a fost cel care m-a cucerit. Aroma aceea de curat, specifica gamei ma face sa ma îndrept spre el de fiecare data iar consistenta sa ma convinge ca am făcut cea mai buna alegere.

Spuma este consistenta și, cel mai important, nu usucă pielea. De când l-am început, îmi îndrept atentai doar spre el și-l folosesc cu drag și spor.
    In concluzie, ma bucur ca am participat la aceasta campanie minunata și ca am descoperit niște produse de nota 10. Nu am nimic sa le reproșez și primesc un mare DA din partea mea.

Kiss Kiss Dee
    

You Might Also Like