3, 2, 1 ... Poof! Mmmm!

joi, august 09, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

     Luna trecuta iti povesteam ca parfumurile de la Infinite Love m-au cucerit intr-un mod iremediabil. Ce nu ti-am povestit atunci a fost ca, pot sa le iau peste tot cu mine si daca simt nevoia, sa reimprospatez aroma care ma insoteste cu ajutorul gadget-ului On the go.

   Cum? Pai foarte simplu. Atat de simplu ca si cand ai spune: 3, 2, 1 ... Poof!
    Iei gangetul sugubet si il studiezi daca n-ai rabdare sa urmaresti tutoriale cu instructiunile (click aici daca esti curioasa). Vrei sa incerci sa introduci potiunea preferata prin partea superioara? N-o face pentru ca risti sa il strici daca il fortezi prea tare. n partea inferioara are un orificiu conceput special pentru incarcare.
   Desfaci parfumul si indepartezi pulverizatorul, introduci partea inferioara a gadget-ului in partea superioara a parfumului (da, stiu, dimineata ma pierd in cele mai amanuntite detalii tehnice care nu au nicio logica pentru tine) si apoi pulverizezi pana reusesti sa il incarci.

   E foarte simplu, nu necesita aptitudini de super-erou si in acest mod vei reusi sa ai alaturi de tine aroma preferata fara sa fie nevoie sa transporti intreaga sticla de parfum. Nu-i asa ca-i minunat?
    Vestea buna e ca poti sa primesti gadgetu-ul On the Go gratuit in cazul in care comanzi doua parfumuri de pe infinitelove.ro. Mie mi se pare o super-afacere datorita faptului ca preturile sunt foarte accesibile, calitatea este de nota 10 si te mai poti bucura si de un cadou excelent.
    Ce zici? Te-am tentat?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like