Preferatele lunii iulie

marți, iulie 30, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

    Iulie-i pe duca asa ca m-am gandit ca ar fi cazul sa ma mobilizez si sa public si articolul cu produsele pe care le-am indragit in aceasta luna. Nu de alta dar tare teama mi-era ca daca o sa las sa treaca aceasta zi, n-o sa mai reusesc sa imi fac timp pentru articol, zilele vor trece iar in momentul in care voi avea o noua "fereastra" imi voi da seama ca suntem la jumatatea lui august. Pariu ca asa ar fi fost?
    Dar nu, daca tot am fost matinala si pozele ma asteptau nerabdatoare, nu mai pierd vremea si actionez. Sa-i dam drumul!

    Cea mai proaspata descoperire pe care am facut-o e una in materie de rujuri si i se datoreaza Deenei care, de ziua mea mi-a oferit un ruj Kiko - Fusion Lipstick (nuanta 407-Smart, si mai smart din partea mea ca nu i-am facut nicio poza #facepalm) spunandu-mi ca uneori simte nevoia unei texturi diferite fata de cea a rujurilor mate. Zici ca mi-a citit gandurile! 
     Inculpatul in cauza are o textura atat de cremoasa incat mi se pare ca aplic un balsam de buze cu un luciu apropiat de cel al unui gloss. Bineinteles, nici rezistenta nu e aceeasi cu cea a rujurilor mate dar cui ii pasa daca buzele sunt hidratate si il am la indemana de fiecare data cand doresc sa imi reimprospatez culoarea?
    Bioderma Photoderm Nude Touch  cu SPF a ajunssa troneze in topul preferintelor mele in materie de fond de ten. Imi place la nebunie de la textura (m-am obisnuit si cu modul usor atipic de aplicare), rezistenta si bineintele protectia pe care mi-o ofera. In cazul in care nu ai citit acest articol, sa stii ca i-am dedicat si un review.

    Produsele din gama Simply Pure, respectiv crema hidratanta pentru ten sensibil cu SPF 30 si serul hidratant au ajuns in posesia mea datorita Alexantzei care in fiecare an ma rasfata cu cate un colet plin cu bunatati. De cand le am le folosesc doar pe dansele fie in varianta solo crema hidratanta dimineata si serul seara, fie impreuna iar rezultatul este de nota 10. Pielea ramane hidratata, aspectul tenului este impecabil, odihnit si nu incarca tenul absolut deloc. Mare dragoste, mare!
    Si daca tot vorbeam despre produse indragite, care au ajuns in posesia mea de peste mari si tari, nu pot sa omit gelul de dus spuma Radox. Nu stiu daca se gaseste si la noi dar daca nu, o sa vorbesc cu toate prietenele mele din UK sa imi aduca macar unul cand se intorc in tara. Miroase absolut senzational, spuma sa este abundenta si poate fi folosit si pe post de spuma de ras, nu usuca pielea si este destul de spornic (sau il folosesc eu in cel mai economic mod).  Daca il vezi pe undeva, nu-l ocoli.

    In zilele in care doresc ca parul meu sa stea cat de cat bine fara sa folosesc fixativ, aplic un strop de Batiste XXL la radacini si rezolv problema. Sebum am mai mereu asa ca nu are rost sa mai spun si ca evit sa imi spal parul zilnic iar Batiste ma ajuta sa pot sa ies din casa fara sa imi ascund parul sub o palarie.
    Nu credeam ca o sa gasesc un sortiment care sa-l eclipseze pe Tropical dar totusi parca XXL-ul imi place mai mult. Mi se pare ca absoarbe mai bine sebumul iar efectul mi se pare de o durata mai lunga.

    In zilele in care vara a fost vara si nu am ocolit soarele am folosit Bioderma. Fie ca aplicam Photoderm Bronz SPF 50, fie Photoderm SPF 30 ma simteam in siguranta. Am putut sa stau la piscina o zi intreaga iar pielea mea nu a avut parte de nicio arsura. Dimineata si seara am folosit SPF 30 iar la orele pranzului cand soarele a devenit dogoritor am aplicat protectie maxima, 50. Si, sa stii ca am prins si o culoare frumoasa in ciuda mitului din cauza caruia multe persoane evita cremele cu protectie solara. Daca folosesti SPF te bronzezi treptat, fara sa suferi din cauza arsurilor asta-i tot!
     Ma declar incantata de cele doua preferate si presimt ca voi incheia vara tot cu aceasta combinatie castigatoare.

    Si-am incalecat pe-o sa si ti-am spus povestea mea sau, mai bine zis a preferatelor mele. Mi-a fost greu sa ma rezum la atat de putine produse dar am ales sa ti le prezint pe cele care mi-au fost alaturi zi de zi de cand le-am descoperit fara sa ma mai pierd si in alte detalii.
    Tu ce produse ai folosit in aceasta luna? Care au fost preferatele tale?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

0 comentarii: