Ce produse am mai terminat... #6

marți, octombrie 11, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Stiu ca postarile de acest gen se afla in topul preferintelor voastre dar imi e din ce in ce mai greu sa ma mobilizez si sa le compun. Uneori uit ca trebuie sa pastrez ambalajele goale si ma descotorosesc rapid de ele si alteori le las sa se adune pentru a putea concepe articolele destinate produselor terminate si apoi... ei bine, apoi nu mai am nicio scuza! Oricum, promit ca o sa fiu mai perseverenta si sa va prezint mai des articole de acest gen. 
    Am zis! E oficial!


    Gelurile de dus Yves Rocher cu aroma de cafea au fost mereu prezente in baia mea si recunosc ca am ajuns la saturatie. Nici nu vreau sa stiu cate am consumat dar cert e ca am hotarat sa iau o pauza (il folosesc de mai bine de trei ani si i-am dedicat acest articol). Trebuie sa mi se faca din nou dor de aroma lor pentru ca sunt excelente si stiu ca sunteti de acord cu mine.
     Samponul anti matreata pentru par gras de la Syoss este in continuare preferatul meu si o sa-l recumpar la nesfarsit. Momentan folosesc un sampon mai bland deoarece sampoanele antimatreata si nuantatoarele nu fac o echipa buna. Oricum, in momentul in care voi renunta la roscat si la joaca, ma voi reintoarce la acest sampon de nota 10. 
    Lotiunea micelara Hydra Science a fost un produs care mi-a placut foarte mult: ieftin, bun si interminabil. Bine, ultima parte se datoreaza si faptului ca in timp ce il foloseam am mai inceput inca trei ltiuni micelare dar, oricum eu sunt foarte multumita. 
    Cu balsamul Garnier Ultra Doux nu m-am mai inteles atat de bine ca prima data. Mi s-a parut ca nu mi-a hidratat varfurile la fel de bine si izul sau nu a mai fost la fel de puternic. Nu renunt la Garnier, dar voi incerca alte sortimente.
    Elmiplant Body Shape a fost un produs care mi-a placut foarte mult. Aroma sa fresh si revigoranta persista foarte mult timp, se absoarbe rapid si mi s-a parut ca a avut un efect destul de vizibil si in lupta cu celulita. Intotdeauna am fost incantata de produsele Elmiplant, asa ca n-am nimic de reprosat la adresa sa si mi-am propus sa il recumpar. 


    Unul dintre cele mai bune demachiante bifazice pe care le-am incercat pana acum a fost cel de laGarnier. Bland si eficient m-a facut sa oftez in momentul in care s-a terminat. Produsele acestui brand mi se par excelente iar urmatorul pe lista mea este faimosul demachiant Garnier care combina blandetea unei lotiuni micelare cu eficienta unui demachiant bifazic.
   Balsamul pentru buze de la Neutrogena a fost printre preferatele mele si am cam oftat in momentul in care s-a terminat. Daca n-as mai avea alte balsamuri care isi asteapta randul la utilizare l-as cumpara fara sa stau pe ganduri.
    Eyeliner-ul de la Maybelline Lasting Drama mi-a placut foarte mult. Nu era la fel de rezistent ca raposatul Essence (dragostea vietii mele) dar si-a facut treaba destul de bine. I-am dedicat acest articol si nu exclud posibilitatea unei noi achizitii.
    Rujul NYX Lip Smacking Fun Colors -Tea Rose a fost pentru mine cel mai frumos nude pe care l-am avut in intreaga-mi existenta. Am oftat, am suferit, am sperat sa mai gasesc ceva si in capacelul din partea inferioara (din pacate e doar material plastic) si mi-am spus ca-l voi recumpara cu prima ocazie. I-am dedicat acest articol si de atunci l-am folosit fara pauze. In concluzie: e spornic, are o nuanta superba si primeste cel mai mare DA din partea mea.


    Cam atat pentru episodul de azi. Nu pot sa spun ca ma laud cu rezultate notabile dar, am reusit sa scot cateva produse din uz si nu ma las. Vreau sa folosesc tot pana la ultimul strop!
    Voi cu ce va laudati? Dupa ce oftati?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like