Cinci de la Institut Esthederm

miercuri, noiembrie 07, 2018 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,

    In postarea anterioara, dedicata preferatelor lunii octombrie, iti promiteam un articol destinat produselor care fac parte din brandul premium,  Institut Esthederm. Si pentru ca incerc sa ma tin de toate promisiunile pe care ti le fac, astazi, revin in forta cu un nou articol special.
    La sfarsitul lunii septembrie, mini kit-ul cu produse speciale ajungea in mainile mele, urmand a fi testat cu constiinciozitate de catre subsemnata. Fiind un brand nou, m-a facut extrem de curioasa asa ca n-am stat pe ganduri si am actionat.

    Mi-a placut foarte mult introducerea care a insotit produsele, un brand pe care Jean Noel Thorel l-a creat “nu pentru a face femeile mai frumoase, ci tocmai pentru ca ele sunt frumoase”. Este un concept inovator de “age management” pentru ne pastra frumusetea naturala pe termen lung.
    ADN-ul brandului este Apa Celulara, un brevet exclusiv al Institut Esthederm, care imita apa din interiorul celulelor pielii. Este singurul tip de apa din produsele Institut Esthederm si reprezinta o sursa de energie pe care pielea o accepta si o valorifica optimizand metabolismul celular.
    Hai recunoaste, nici tu n-ai putea sa ii rezisti!

    Primul produs spre care mi-am indreptat atentia si care a devenit produsul de care nu ma pot desparti a fost crema energizanta reconfortanta destinata hidratarii si energizarii tenului obosit, stresat si fara luminozitate.
    Mi-a placut de la prima aplicare pentru ca are o consistenta perfecta, nici prea-prea nici foarte-foarte, cunosti expresia nu-i asa? Se absoarbe rapid in piele iar aroma sa este proaspata si delicata. Am observat efectele sale dupa prima aplicare iar tenul imi este recunoscator de fiecare data cand o folosesc. 
     Este o baza de machiaj excelenta si zau ca nu am nimic sa-i reprosez.
    O folosesc atat dimineata cat si seara si ma bucur ca e spornica. Nu trebuie sa aplic decat o cantitate foarte mica pentru a ma bucura de efectul ei minunat.

   Apa celulara spray a fost produsul cu care am continuat si pe care il folosesc cel mai des in weekend-urile in care stau mai mult acasa. O las undeva la indemana si de fiecare data cand trec prin zona o aplic si ma bucur de efectul sau reconfortant.
   Ma pregatesc sa o folosesc si pentru fixarea machiajului si voi reveni cu un update la aceasta postare. Inca n-am avut curajul sa o folosesc, recunosc (persoanele mai in varsta accepta mai greu lucruri noi)!

    Masca gomanta purificatoare Osmoclean a fost urmatorul produs WOW pe care l-am supus testelor. Nu stiu din ce motiv, dar in ultima perioada nu mai reusesc sa-mi fac timp pentru mine, sau pentru rasfatul in compania unei masti. Totusi, miniatura in cauza m-a convins sa-i dau o sansa si bine am facut!
    Am aplicat-o intr-un strat gros si in timpul celor 15 minute de asteptare am si aprofundat cateva informatii referitoare la proprietatile sale:
    Este o masca exfolianta fara granule pentru o piele cu aspect uniform si luminos.
    Puterea de curatare a unei masti cremoase si a gomajului fara granule intr-o formula incredibil de blanda.     Curata pielea si ii da un aspect uniform.    
    Efectul de gomaj bland elimina celulele moarte, redefineste textura pielii si reduce porii. 
    Respecta echilibrul florei cutanate.
    Dupa ce am clatit-o am observat ca tenul meu arata mai luminos, mai curat iar porii cei vizibili si enervanti au fost imblanzanti.
   As putea sa mai spun ceva? Nu, vreau varianta full-size!

    Trebuie sa recunosc ca de laptele demachiant hidratant Osmoclean nu m-am aproiat atat de usor pentru ca sunt o mare fana a micelarelor. Totusi, dupa ce l-am tot vazut si evitat, mi-am spus ca nu sunt beauty blogger adevarat daca nu-i dau o sansa mititica.
    Ce-as putea sa-ti spun referitor la dansul? Mi-a placut datorita eficientei sale si efectului sau reconfortant pe care il lasa dupa fiecare aplicare. Este un produs care indeparteaza machiajul rapid dar eu raman in continuare alaturi de produsele micelare. Mi se par mai usor de folosit pentru noi, astia, lenesii care vor sa faca trei lucruri in acelasi timp si rapid daca se poate.

   Tratamentul pentru curatarea in profunzime a porilor Osmoclean, a fost o adevarat surpriza pentru mine pentru ca in prima faza crezusem ca o sa am de-a face cu un gel de dus in miniatura dar la o privire mai atenta mi-am dat seama cu cine am de-a face.
   Igiena este primul pas in rutina de ingrijire a pielii. OSMOCLEAN este o noua generatie de produse osmotice, care garanteaza o igiena delicata si echilibrarea ecosistemului de la suprafata pielii.
    Tehnologia SKIN BALANCE SYSTEM - reechilibreaza ecosistemul de la suprafata pielii.
    Baza de curatare blanda - Curata eficient, in perfecta osmoza cu pielea. 
    CELLULAR WATER - Formulat cu Apa Celulara ce optimizeaza nivelul energetic al celulelor.
    Are o consistenta cremoasa si nu face o spuma abundenta nici daca folosesc un buretel pentru curatarea fetei dar totusi curatarea este eficienta iar faptul ca nu usuca tenul ma bucura extrem de mult.
   L-am vazut, l-am tstat, mi-a placut, mai vreau!

    In conculzie, ma bucur ca am descoperit aceste produse si le voi folosi pana la ultimul strop pentru ca pe cat de mici sunt, pe-atat de mult ma bucur de spornicia lor. Mai am un as in maneca, o crema cu FPS, pe care astept sa o pun la treaba fie in sezonul de ski, fie in sezonul cald pentru a vedea daca va face fata la toate provocarile la care o voi supune.

  Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

0 comentarii: