Ce produse am mai terminat...

sâmbătă, iulie 25, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Si a venit din nou momentul laudelor...
    Aceasta postare isi asteapta cumintica randul de ceva vreme. Cu pozele pregatite si cu foarte putin disponibil am tot amanat momentul compunerii textului pana in momentul in care am inceput sa observ ca alte produse se apropie de obstescul sfarsit.
    Nu se mai putea! M-am mobilizat, am inhatat "condeiul" si m-am apucat de scris. 
    Ca sa vezi! N-a fost greu deloc! Am avut nevoie de putina inspiratie si cuvintele au venit de la sine.
    Pregatiti-va, astazi avem in program o noua postare destul de lunga!


    Oare cu sa incep eu?
    In aceasta perioada nu pot sa incep decat cu Autan! Stiu ca nu tine el de sfera beauty dar, insist sa achizitionati si voi un repelent. Fie ca mergeti in parc sau pe munte, acest produs mi se pare indispensabil. Noi am avut parte de un "episod" cu o capusa in gradina bunicii lui Marius asa ca... da, trebuie sa il folosim. Il mancam pe paine dar macar suntem protejati. Da pentru Autan!
    Despre gelul de dus spuma de la Balea - Exotic Shower v-am vorbit de nenumarate ori si cu regret in suflet va anunt ca zilele trecute am inceput ultimul recipient pe care il mai aveam pe stoc. Ah! Iubesc acest produs!
    Gelul de dus Jardins du monde cu aroma de cafea de la Yves Rocher este omniprezent si nu cred ca mai are rost sa dezbatem subiectul. Sper sa nu care cumva sa ajung sa ma satur de acest produs!
    Intr-una dintre vizitele pe care i le-am facut mamei mele am plecat cu o prada constand in doua produse cu aroma de margaritar de la Blue Diamond (comercializeaza atat suplimente alimentare cat si produse destinate ingrijirii corporale). Sapunul lichid a ajuns rapid in baie dar... mi s-a parut prea lichid pentru gusturile mele. Mi-a placut aroma sa, faptul ca u usuca pielea dar s-a evaporat fiind atat de fluid. 
    Cine nu iubeste Neutrogena? Despre gelul de curatare Visibly Clear (si nu numai) v-am povestit aici si cu tristete, m-am despartit de el. Mi-a placut la nebunie incepand cu consistenta si incheind cu eficienta sa. Daca o sa-l recumpar? Cu siguranta!

 
    
    De mai bine de doua luni, incerc sa ma despart de roscat asa ca am trecut la sampoane anti-matreata pentru par gras. Head & shoulders citrus fresh a fost alegerea mea si pot sa va spun ca e un produs bunicel. Nu m-a dat pe spate, dar nici nu pot sa spun ca m-a dezamagit si ca atare, l-am recumparat.
    Masca de par din gama Satinique de la Amway si-a asteptat cumintica randul foarte, foarte mult timp. Acum, dupa ce am scos-o din uz pot sa va spun ca mi-a placut. E un produs foarte spornic si consistent, aveam nevoie de o cantitate mica pentru o utilizare iar parul meu s-a bucurat de fiecare clipa petrecuta in compania sa. Ne-am inteles de minune!
    Spray-ul tratament Heat defence de la Oz Botanics a fost o noutate pentru mine si am avut ocazia sa- testez datorita Alexantzei care m-a cadorisit cu una bucata minunatie la flacon. Mi-a placut foarte mult. Si el este foarte spornic, dozare eficienta si efect de nota 10.


      Aromele care m-au insotit in sezonul trecut au fost B.U. My Secret si C-THRU Emerald Green. Mi-au placut la nebunie, sunt perfecte pentru  a fi purtate pe timpul zilei iar daca ar trebui sa-mi aleg un preferat acesta ar fi C-THRU. Aroma sa mi-a placut enorm si-am oftat indelung in momentul in care m-am despartit de el.



    Gata! Am terminat! Yupiii!
    Sunt multumita de mine, pentru ca reusesc sa scot din uz destul de multe produse si am inceput sa fiu mai cumpatata. Tine-mi Doamne naravul!
    Voi cu ce va mai laudati? Avem preferate in comun?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like