Eu si Floramin (Review)

joi, noiembrie 14, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Luna trecuta va spuneam ca am primit din partea Complexului Apicol Veceslav Hanaj un colet care continea doua produse in varianta travel size destinate rasfatului parului.
    Le-am pus la treaba imediat, am observat efectele iar astazi doresc sa va povstesc cate ceva despre fiecare.
    Masca Nutritiva pentru par Floramin a fost prima care a fost pusa la treaba. Ceea ce m-a atras din descrierea sa a fost promisiunea celor trei R  (repara, restructureaza si reda stralucirea firului de par).


    Am indepartat capacul si am simtit un miros placut floral dupa care am observat consistenta sa. Ea a fost cea care m-a impresionat. E ca un unt, mi-a placut.


    De obicei, aplic atat masca de par cat si balsamul inainte de a ma spala pe corp, le las sa actioneze si eu imi vad de treburile mele  iar la sfarsit ma clatesc bine, bine si parasesc incinta. Cu dansa am procedat la fel: am aplicat-o (doar pe varfuri - deoarece, observandu-i consistenta sitam ca scalpul meu nu va fi compatibil cu ea) si mi-am continuat activitatea.
     Chiar daca este foarte consistenta, am nevoie de o cantitate destul de mare din produs deoarce acesta se abosarbe foarte repede. Fie parul meu este foarte deshidratat, fie ingredientele produsulului fac posibil acest "fenomen".
    Mi-am uscat parul cu uscatorul, am observat putin mai mult volum dar m-am gandit ca poate metoda prin care imi usuc parul (cu capul in jos) este vinovata. A doua zi nu am stat sa mai analizez fenomenul dar am observat ceva diferit la firul de par, parea mai sanatos (si la propriu si la figurat) statea diferit, era placut parfumat  iar volmul continua sa fie prezent.
    Ma gandeam ca poate e doar placebo si ca trebuie sa mai astept. Ei bine, efectele au ramas aceleasi iar eu ma bucur si acum de parul meu frumos pe care chiar si voi l-ati remarcat in pozele de la ultimele outfituri.
    Din pacate nu ma pot bucura de par frumos si aspectuos decat cca 24 ore, dupa aceea sebumul cel rau si dusmanos isi face aparitia si nu ma mai lasa sa ma bucur de stralucirea sa.
    Produsul are o cantitate de 200 ml si poate fi achizitionat la un pret de 14.37 lei.

    Balsamul Nutritiv pentru par Floramin  a venit "la pachet" cu masca sus numita. Trebuia sa am gama completa nu-i asa?


    Desi face parte din aceeasi gama, balsamul mi se pare ca are un iz diferit, dupa parerea mea, miroase mai frumos.
   Si in privinta sa am observat efecte benefice dupa primele utilizari. Chiar daca nu este la fel de consistent isi face treaba exemplar. Imi simt parul hranit ca si cum as fi folosit o masca cu miere si diverse uleiuri inainte de a ma sampona.
    Sunt foarte multumita de el, este spornic si nu am nevoie decat de o cantitate foarte mica pentru o utilizare.


    Ambalajul sau mi-a pus nervii la incercare deoarece trebuie sa strang recipientul in momentul in care doresc sa dozez produsul iar acesta este confectionat dintr-un material plastic destul de tare (sper ca varianta full size sa nu aiba aceeasi problema).
    Altfel, nimic de obiectat la adresa sa, ma bucur de un par frumos si sanatos de care sunt foarte mandra.
    Produsul are o cantitate de 200 ml si poate fi achizitionat la un pret de 11.88 lei

    In concluzie, ma bucur ca am avut ocazia sa testez aceste produse, sunt foarte multumita de efectul lor si nu exclud posibilitatea de a le achizitiona in varianta full size dupa ce voi le termina. Mi s-a mai demonstrat inca o data ca exista produse romanesti ieftine si bune (si in cazul nostru si naturale).

Voi v-ati rasfatat parul cu noile produse ale Complexului Apicol Veceslav Harnaj?
Ati fost la fel de multumite ca si mine?
Ce produse va tenteaza?

Kiss Kiss Dee

  




You Might Also Like