Ce produse am mai terminat ...

sâmbătă, februarie 22, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Da, da, da era timpul sa ma laud si eu!
    In aceasta luna, aproape toata lumea s-a laudat cu harnicia din ultima perioada.
    Eu, mai lenesa in ultima perioada, am tot amanat etapa imortalizarii succeselor pana in momentul in care n-am mai avut loc de ele. Cand n-am putut si n-am mai reusit sa le pitesc nicaieri m-am mobilizat, am fotografiat iar azi avem program de laudat.
    Inca de luna trecuta va spuneam ca mustacesc prin baie observand ca stocul de geluri de dus se diminueaza. Ei bine, am reusit!
    Stocul a fost redus cu patru bucatele si altele le-au luat locul.


- De gelul de dus cu cafea Jardins du Monde nu are rost sa va mai spun ceva, decat ca-mi pare rau ca s-a terminat. Oftez dupa fiecare flacon...
- Gelul de dus Balea cu mango si ananas mi-a placut foarte mult. Avea o aroma extrem de placuta (aroma de ananas mi s-a parut cea pregnanta) si se intelegea foarte bine cu toate nebuniile cu aroma de mango care inca mai salasluiesc in baia mea. Pielea ramanea fina si usor parfumata dupa ce il utilizam.
- Gelul de dus Enliven  - a fost ok. Nu pot sa spun ca m-a dat pe spate. Si-a facut treaba dar aroma de miere nu este una dintre preferatele mele. Totusi, as mai inerca alte arome. O sa le am in vedere dupa ce voi diminua stocul.
- Gelul de dus Nivea - (silk & cashmere - nu ma credeti pe cuvant fiindca nu mai am recipientul, l-am primit de la prietena mea care imi alimenteaza nebunia de fiecare data cand se intoarce in tara) a avut o aroma ataaaat de placuta. Delicios. imi pare rau ca in Romanica nu l-am vazut inca.


- Samponul uscat Garnier Fructis a fost produsul pe care l-am economisit cel mai mult. Am avut grija de el, l-am folosit mai rar, alternandu-l cu alte produse similare dar totusi s-a terminat....Vi l-am prezentat aici si nu pot decat sa oftez in continuare dupa el.  Am recumparat samponul uscat Balea Trend it up caruia i-au schimbat atat ambalajul cat si compozitia. Daca doriti sa experimentati senzatia sufocarii in praful extinctorului .. dati-i o sansa. Daca nu...nu vi-l recomnad. A fost prima dezamagire a acestui an si sincera sa fiu...acum nu stiu cu ce sa inlocuiesc Garnierul. Cred ca ar trebui sa ma incumet si sa-mi comand Batiste.
- Gama Floramin mi-a placut mult. Nu exclud ideea de a le achizitiona in varianta full size. Vi le-am prezentat aici.
- Crema hidratanta noutritiva Biloiv este dementiala. O iubesc si nu simt nevoia sa mai incerc altceva. Am recumparat-o fara sa stau pe ganduri. Review aici.
- Primerul ELF nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este bun si-atat! Il voi recumpara pentru ca, mi-a placut foarte mult si nu am nimic de obiectat la adresa sa.


- Am facut ordine si curatenie si in aria colorarii/ingrijirii buzelor si m-am despartit de cateva produse. Balsamul de buze Madre Bees (review aici spornic si mai potrivit pentru vara dupa parerea mea) si rujul Power Shine (gama mea preferata)se terminasera iar restul aveau o varsta remarcabila...


- Apa de toaleta Comme une Evidence - Yves Rocher si-a asteptat cumintica randul la consum pana mi-a amintit de ea. Mi se pare o aroma potrivita acestui sezon asa ca pas-fas si iar pas si-am terminat-o. Mi-a placut, persista, mai vreau!

    Cam atat. Hai spuneti-mi ca am fost cuminte!
    Am fost? Am fost?
    Eu ma simt foarte bine cand vad ca stocurile incep sa se reduca si constientizez cat de hapsana (da asta-i cuvantul potrivit) am fost anul trecut . Acum am crescut, sunt mai matura si incerc sa rationalizez achizitiile, sa fac smart -shopping (sper ca aceste cuvinte sa nu se intoarca impotriva mea).

Kiss Kiss si un weekend de vis!

You Might Also Like