Preferatele lunii februarie

vineri, februarie 28, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies.

    A mai trecut o luna ...
    La mine a venit primavara, zambesc si incerc sa nu ma mai plang  de timpul care zboara atat de repede...Am spus ca incerc, nu reusesc intotdeauna.
    Aceasta luna a fost dedicata descoperirilor. Produse noi, care m-au cucerit si pe care vi le voi lauda si voua astazi.
    Testez de doua saptamani samponul si balsamul cu ulei de argan Marien Profesional si pot sa va spun ca parul meu arata foarte bine. Stiu ca stiti ca-mi place sa-l ingrijesc si sa-l rasfat iar aceasta gama a venit in ajutorul meu. Mai multe va voi dezvalui in curand intr-un review pe care li-l voi dedica.
    Lotiunea spumanta antibacteriana Oy! a fost vedeta acestei postari. Imi place foarte mult si deja incep sa regret ca se va termina in curand. Este o lotiune de nota 10.
    Scrub-ul cu aroma de caise Jason m-a impresionat de la prima utilizare. Il folosesc periodic iar tenul imi este recunoscator. Vi l-am prezentat aici.
Marien Profesional
Marien Profesional


    Chiar daca nu sunt fana L'oreal aceasta lotiune micelara m-a impresionat. Este eficienta, spornica si blanda cu tenul meu. Indeparteaza rapid si eficient machiajul ochilor si nu am nimic de obiectat la adresa ei. Imi place foarte mult, este posibil sa o recumpar, dar doar dupa ce voi testa si renumita lotiune micelara de la Garnier. Sunt foarte curioasa.
    Despre aventura mea cu prepararea untului de corp v-am povestit aici. Sunt foarte multumita de rezultat si il folosesc zilnic. "Naturale-s cele mai bune" - vorba reclamei. Pielea mea este catifelata si hidratata iar inculpatul sus numit ma uimeste de fiecare data prin eficienta de care da dovada.


    Combinatia acestei luni a fost formata din Essence - Breaking Dawn - 02 Alice had a vision-again si Flormar Supershine Miracle Colors - U23. Am postat o poza pe instagram dar daca doriti, va voi prezenta cu cea mai mare placere si un NOTD aici, pe blog.
    Una dintre ojele preferate ale acestei luni afost Vip Violet de la Astor care are o nuanta perfecta pentru aceasta perioada.

    Dupa ce am facut poza de mai jos am realizat cat de harnica am fost!
    Scarlett - 3 volume care au fost pe gustul meu. Chiar daca scriitura este diferita iar la primul volum ma intrebam cam cata suferinta mai are de gand sa ne transmita autoarea,  la volumul al treilea am fost convinsa ca este o carte care merita citita. Scarlett se transforma pe parcursul a aproximativ 1000 de pagini din doamna rebela, in doamna civilizata, blanda si supusa, apoi in taranca si la sfarsit in doamna in adevaratul sens al cuvantului desi .... "sangele (irlandez) apa nu se face". Ultimele pagini au fost atat de captivante si am stat atat de incordatata incercand sa o parcurg cat mai repede dar in acelasi timp incercand sa savurez fiecare moment incat va spun cu mana pe inima ca la sfarsit m-a durut stomacul.
    Salveaza-ma - mi-era dor de Guillaume Musso! Un autor de nota 10! Din Irlanda am ajuns in New York ... O carte care te tine cu sufletul la gura pana in ultima clipa si care, ca de obicei are un final imprevizibil. Cine a citit o carte de Guillaume stie ca nu are rost sa va spun mai mult. Daca nu i-ati o sansa pana acum, vi-l recomand.


    Aceasta a fost si luna februarie, cu-ale ei preferate.
    Voi cu ce va laudati? Ati facut vreo descoperire? Imi spuneti si mie?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like