InstaMania #23

luni, ianuarie 19, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    E luni, e timpul pentru un nou episod din InstaMania. De aceasta data n-o sa ma mai plang din cauza timpului care zboara ci o sa va spun ca il indemn sa se scurga si mai rapid. Mi-e dor de vara, mi-e dor de vremea frumoasa, de cerul senin, de excursii...Abia astept sa vina vremea prietenoasa!
    Dar pana atunci, va prezint ce-am mai facut in ultimele doua saptamani, episodul cu numarul 23 al InstaManiei.


    Nu pot sa incep decat cu eternele mele "vicii": dulciuri, carti si lumanari. Perfecte in sezonul rece dar nu numai...





    Am descoperit reducerile din DM si am profitat din plin. Despre gelul de dus spuma v-am povestit aici si dupa cum stiti, la inceputul saptamanii trecute m-am reintors in DM si am dat spargere la raionul geluri de dus. Gelurile de dus aveau preturi  de 3-4 lei, sarea de baie 2 lei iar crema de maini 6 lei. Cum sa le rezisti?


    De saptamana trecuta am inceput sa testez si produsele din gama Anian destinate ingrijirii tenului si abia astept sa va povestesc si voua cate ceva despre ele.


    Si ce daca este frig? Noi incercam sa alergam. De aceasta data am facut mai mult balet pe gheata deoarece aleile nu sunt curatate iar combinatia dintre adidasi si gheata nu este una castigatoare. Oricum ne-am ambitionat si am pornit. Am alergat, am facut si cateva ture de alergare pe scari (pentru ca zona aceea era singura care era curatata), am mai alergat iar la sfarsit cand am dorit sa verific perfomanta am constatat cu stupoare ca programul meu era blocat. Foarte tare Caledos Runner.
     Am zambit in momentul in care am vazut viteza pe care o inregistrase - Road Runner fereste-te - Mip, mip!  si am decis ca la uramtoarea repriza de alergare sa facem o comparatie intre Runfast si Run Keeper. Sa vedem...Sa vedem....


    In weekend ne-am delectat cu un Cheesecake delicios, folosind aceasta reteta. De fiecare data cand fac aceasta prajitura am emotii pentru ca mi-e frica de timpul de gatire dar din fericire de fiecare data imi reuseste.  Hiuh...Nu va puteti imagina ce emotii am de fiecare data cand desfac marginile tavei...


    O vizita la Muzeul Astra? Da, va rog! Ne doream sa facem o plimbare si nu stiam incotro sa ne indreptam. Pana la urma ne-am echipat si ne-am plimbat vreo trei ore prin nameti pe ulitele muzeului si a fost minunat. Vremea a tinut cu noi si


 ne-am facut si prietene (in poza apara doar una dar de fapt erau 6 neastamparate)...


    Un refresh e binevenit dar de aceasta data am incercat R4 care este mai rosiatic. Despre experienta mea cu nuantatorul Loncolor Trendy Colors v-am povestit aici.


    Inchei apoteotic cu una dintre fotografiile mele preferate. Parka a fost folosita la adevarata ei valoare in aceasta iarna asa ca trebuia sa o imortalizez din nou. 


   Gata pe ziua de azi!
    Nu uitati, daca doriti sa va bombardez cu poze va astept pe Instagram. Eu sunt bydeemakeup.

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like