Ce produse am mai terminat...

vineri, aprilie 12, 2019 bydee-make-up 0 Comments


Buna, draga mea,


    Iti spun din start, postarea de astazi nu e incununata de succese, ba dimpotriva e cu multa rusinica. Am constatat ca am o multime de produse noi si incepute care isi asteapta randul la consum iar eu, nu reusesc sa le fac loc in rutina mea. Din acest motiv unele au ajuns sa expire si mi-e foarte ciuda.
     Incerc sa iau masuri in aceasta privinta si sa reduc cantitatea rispita astfel incat sa nu ma mai simt vinovata pentru ceea ce se intampla.
     Avem si produse consumate dar cantitatea lor nu este atat de mare pe cat ma asteptam. 
    Sa-i dam drumul!

    Pentru a scapa de vinovatia din dotare, voi incepe cu trei produse din gama Bioliv de la Cosmetic Plant care nu au fost folosite pana la ultimul strop si au expirat. Crema pentru conturul ochilor mi-a placut foarte mult, dar avand in vedere faptul ca in paralel am mai folosit si alte produse, iar dansa avea o cantitate destul de mare pentru un produs destinat ingrijirii zonei din jurul ochilor, a ajuns sa expire. Apoi a urmat scrub-ul din aceeasi gama. Am consumat mai bine de jumatate din cantitatea sa, mi-a placut pentru ca oferea o exfoliere ca la carte dar a ajuns in aceeasi situatie ca si inculpata de mai devreme. Recunosc ca nu ma mai dau in vant dupa lotiuni demachiante dar aceasta era chiar buna. Totusi, am tot folosit alte lotiuni micelare in timp ce ea ma astepta pe etajera de la baie pana cand da, exact, a expirat. Rusinica, rusinica, rusinica mie!
   Crema de noapte Pure Stem de la Green Lab a fost folosita cu drag si spor timp de o luna iar apoi au aparut alte noutati care mi-au starnit curiozitatea si da, si ea a expirat. Rusinica mie din nou!
    Ma simt ca un copil rasfatat care nu are rabdare sa consume ce are si doreste mereu altceva.

    Lotiunea Nivea MicellAir Expert a fost un produs bun, pe care l-am terminat intr-un timp record. Mi-a placut, a fost blanda si eficienta si nu am nimic de reprosat la adresa sa.

    Balsamul de buze de la Nivea a fost un produs destul de bun, a avut grija de buzele mele pana in momentul in care am simtit nevoia unei hidratari mai puternice. L-am folosit pana la ultimul strop si poate, intr-o zi nostalgia imi va reaminti sa il cumpar.
    Dizolvantul cu glicerina marca, Carrefour a fost un produs interminabil. Nu pot sa spun ca m-a dat pe spate, l-am folosit doar din ambitie si nu l-as mai recumpara pentru ca in ciuda denumirii sale usuca foarte tare atat unghiile cat si cuticulele.

   Gelul de curatare de la CeraVe a fost un produs interesant cu care m-am inteles foarte bine si a oftat in momentul in care am vazut ca s-a terminat. A benificiat de acest review si nu exclud posibilitate ca pe viitor sa il recumpar.
    Despre relatia pe care o am cu Syoss v-am mai povestit asa ca n-o s-o mai lungesc. Imi place, o sa-l recumpar in continuare daca o sa-l mai gasesc (la ultimele reprize de cumparaturi n-am mai dat de dansul...)
     Pentru gelul de dus Barnangen Beauty Caring, nu am decat cuvinte de lauda. Pe langa faptul ca este foarte cremos si nu usuca pielea, este foooarte spornic. Pot sa spun ca mie mi s-a parut interminabil. Mi-a placut aroma sa, mi-a placut la nebunie si o sa-l am in vedere pe viitor.


    Ti-am spus ca nu sunt mandra de realizarile mele? Ei bine, acestea au fost toate produsele de care m-am despartit si sper ca articolul urmator sa fie unul atat de lung incat sa te plictiseasca.
    Tine-mi pumnii!

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

0 comentarii: