Challenge: Finish 7 by spring

duminică, ianuarie 18, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Se pare ca in acest an m-a prins si pe mine valul proiectelor mai mult sau mai putin marete. Daca aveati vreun dubiu, acum doresc sa-l clarific: tot Deena e vinovata! Ea a initiat si acest proiect (sau la ea l-am vazut prima data) pentru ca despre Pan That Palette Challenge v-am vorbit aici si m-am gandit ca ar fi cazul sa-mi pun ambitia si determinarea la treaba si sa aleg sapte produse pe care sa le storc/epuizez/scutur si ultimul strop pana la primavara (termen limita 20 aprilie).
     Un proiect realizabil daca nu ma abat de plan, evident.



    Cu surle si trambite...batai de tobe si castaniete ... exagerez putin ... va anunt cele 7 produse pe care mi-am propus sa le elimin!


1. Gelul de curatare Garnier Pure Acive - am plans mult timp dupa el iar acum mi-e mila sa-l folosesc. Tipic mie, cine ma cunoaste stie! Vi l-am prezentat aici si apoi am inceput sa il folosesc in cel mai economic mod. Gata, s-a terminat! E pe lista!
2. Rimmel Apocalips nuanta Celestial - iubesc acest produs si din acest motiv am decis sa-l folosesc pana la ultima suflare (a sa, evident). Pentru a nu ajunge in situatia produslui de mai sus, l-am bagat in micul meu proiect.
3. Blush MUA -  este primul blush pe care mi-am propus sa-l consum pana la ultimul gram pentru ca e atat de frumos incat nu-ti poti lua ochii de la el. Din pacate nu se mai fabrica...
4. Lotiune de corp Victoria's Secret Pure Seduction - un alt produs de care m-am atasat si care a ajuns in situatia de la punctul 1. Dragoste, dragoste dar...pot oricand sa mai achizitionez un flacon nou, nu?


5. BB Cream Holika Holika - imi place acest produs dar are o nuanta foarte deschisa. Consider ca e perfect pentru aceasta perioada asa ca pana in aprilie imi voi lua adio de la el. 
6.  Intaritor Trind - un produs de nota 10 pe care am de gand sa ill storc pana la expirarea termenului acestei provocari. V-am vorbit despre el aici.
7. Scrub Jason - Nu pot sa incep decat cu: E atat de spornic incat ma enerveaza! V-am vorbit despre el aici si mi-am propus sa il scot din uz pana in aprilie.



   Gata! Am raspuns prezent la inca o provocare si sper sa reusesc sa o duc pana la capat. Tineti-mi pumnii!
    Voi v-ati facut planuri atat de "ambitioase"?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like