Review: Sampon uscat Frottee - Swiss-o-Par

vineri, mai 08, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Stiu ca stiti ca sunt o mare fana a sampoanelor uscate si ca imi place sa incerc lucruri noi. 
    In ciuda faptului ca imi propusesem sa nu-l tradez pe Batiste, intr-o zi de primavara am dat o fuga pana la DM cu plan foarte bine stabilit. O lista cu cinci produse, de la care nu aveam voie sa ma abat. Am evitat gratios zona gelurilor de dus dar, in momentul in care am trecut prin fata standului cu sampoane ceva m-a facut sa ma opresc. M-am intors tiptil, tiptil si am vazut un sortiment nou (pentru mine). L-am luat incetisor, l-am intors pe toate partile si am decis sa-i dau o sansa.
    Pretul sau mi s-a parut decent - 15 lei si mi-am spus ca poate, ne vom intelege (oricum stocul de Batiste era pe sfarsite iar Hello Free Zone urma sa fie atacat abia peste o saptamana). Ce aveam de pierdut?
    Ambalajul sau e simplu, fara impopotonari inutile si ma duce cu gandul la prosmetime, curatenie.


    L-am pus la treaba a doua zi, asteptandu-ma la ce era mai rau. Avand in vedere ultima experienta pe care am avut-o cu Balea, ma asteptam la o aroma inecacioasa dar speram ca efectul sa fie ...decent.
    Ei bine, in clipa in care l-am pulverizat am constatat ca ma inselasem amarnic. Aroma sa e deosebit de placuta, fresh iar efectul ...similar cu cel pe care mi-l oferea Batiste.
    Sistem de dozare tip spray:


    Mi se pare putin mai "pudrat" dar daca sunt atenta si daca il aplic cu bun simt nu ma aleg cu reziduuri. La inceput aplicam o cantitate mai mare si trebuia sa apelez la un prosop uscat pentru a elimina "surplusul" dar am invatat ca o cantitate mica este la fel de eficienta.
    Aplicat de la o distanta de aproximativ 20 cm intr-o cantitate decenta, face minuni cu podoaba capilara.
    Eu am observat o imbunatatire si la capitolul volum asa ca nu pot decat sa sa ma declar multumita.
    Singurul minus pe care i-l pot atribui este din cauza faptului ca lista de ingrediente lipseste....
    Samponul uscat are o cantitate de 200 ml si dupa parerea mea, e foarte spornic.

In concluzie, ma bucur ca am riscat si i-am dat o sansa. Am descoperit un nou produs ieftin si bun care merita atentia noastra.

Voi stiati de existenta sa?

Kiss Kiss Dee



    

You Might Also Like