Review: Keratina Lichida cu Colagen si Acid Hialuronic ANIAN

vineri, februarie 17, 2017 bydee-make-up 0 Comments


Hello ladies,

    Da, recunosc! Imi place sa ma mandresc cu parul meu, imi place sa-l vad cum straluceste de sanatate si indiferent de lungimea sa, refuz sa intalnesc fire despicate. Din acest motiv il tund la 2-3 luni, renuntand la mai multi sau mai putini centimetri din podoaba capilara (in acest caz deciziile sunt luate in functie de starea pe care o am, daca mi-e pofta de un bob asimetric sau daca-mi doresc cosite cosanzenesti). 
    La capitolul rasfat, incerc o multime de produse care sa-mi ajute parul sa aiba aspectul acela frumos, de reclama. Uneori reusesc sa ajung la rezultatul dorit, alteori ma mai trezesc si cu plete slinoase din cauza dozarii gresite a produselor pe care le aplic din abundenta datorita entuziasmului meu fara limite.
    De fiecare data cand vad un produs nou incep sa ma gandesc cum ne-am intelege si ce-ar putea sa mai faca cu parul meu. Acest lucru mi s-a intamplat si in momentul in care am vazut varianta imbuntatita a Keratinei Anian, Keratina Lichida cu Colagen si Acid Hialuronic. Spuneti si voi, cum sa-i rezisti?
    Am inceput sa o testez imediat dupa ce am primit-o si m-am bucurat de rezultatele pe care le-am obtinut.

    Dar pana la rezultate doresc sa va spun ca ambalajul este identic cu al surioarei sale mai in etate, iar sistemul de dozare tip spray mi se pare perfect. Din cateva pulverizari reusesc sa aplic cantitatea optima asa ca ma declar multumita.
    Aroma sa e placuta si iti invaluie parul cu mireasma sa, vreo 24 de ore. Bun, ne place!
    Se recomanda pulverizarea pe parul proaspat spalat dupa care uscarea cu ajutorul uscatorului de par deoarece aerul cald ajuta la fixarea ingredientelor active in firul de par. De cand m-am tuns, am redescoperit peria de coafare de la Reminghton, care statea abandonata din cauza comodatii mele. Acum ca am parul mai scurt pot sa-mi rezerv putina rabdare pentru o uscare corespunzatoare  asa ca pot sa spun ca dupa fiecare spalare, ingredientele active sunt foarte bine fixate.
    Trebuie sa fiti atente la dozare pentru ca in cazul in care veti aplica mai mult produs decat este necesar, parul se va murdari mult mai repede (eu am facut-o si stiu).
    Dupa ce veti afla care este cantitatea optima, veti observa si beneficiile. Parul este foarte usor de coafat, iar aspectul sau e de milioane. Arata sanatos, e frumos si are o stralucire de invidiat.
    Mie-mi place foarte mult!
    De cand folosesc acest produs am observat ca parul meu nu mai cade la fel de ingrijorator ca in trecut iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure.
    Datorita faptului ca am un fir subtire, nu pot sa spun ca am obtinut un volum care sa ma multumeasca. De fapt, mint! Am obtinut un volum care mi-a placut la nebunie dar pe care nu am putut sa-l pastrez prea mult. Oricum sunt convina sa nu exista produse care sa faca prea multe minuni in cazul volumului parului meu si din acest motiv nici nu ma agit prea tare cand observ ca nu obtin rezultate notabile.
Ingrediente:

     Cantitatea sa este de 250 ml si pot sa va spun ca avem de-a face cu un produs foarte, foarte spornic. Va trebui sa-l folosesc doar pe el pentru a fi sigura ca-l voi termina pana la expirarea perioadei de valabilitate.
    Pretul sau este de 52 lei si poate fi achizitionata de pe site-ul triodeluxe.ro
   In concluzie, ma bucur ca am descoperit acest produs, imi rasfata parul, face ceea ce promite si nu am nimic de obiectat la adresa sa. Merita un mare DA din partea mea si i-l acord fara sa stau pe ganduri.

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like