Review: Tus de pleoape crema Profesional Make-Up Studio

joi, iunie 05, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Cred ca nu sunt singura persoana care iubeste tusurile in varianta "la borcanas".
   Consider ca se aplica mult mai usor decat cele in varianta clasica si de asemenea, putem manevra mult mai usor pensula pe care o folosim in momentul in care incepem sa ne jucam cu modelele pe care le asternem pe pleoapa.
   Tusul de pleoape crema Profesional Make-Up Studio mi-a atras atentia din prima clipa in are am inceput sa navighez pe site-ul produsecosmetice.ro pentru ca imi doream un aliat care sa ma ajute sa-mi evidentiez machiajul.
    Ideea de tus crema m-a facut sa il aleg deoarece pana acum folosisem doar varianta gel asa ca, l-am asteptat cu nerabdare si l-am pus la treaba din prima zi.
    Produsul este ambalat intr-o cutie neagra care ii ofera un plus de eleganta. In interiorul cutiei il descoperim pe el, micut si dragut atragand atentia prin forma sa deosebita.


       In partea superioara a capacului se afla pensula, pe care am privit-o cu scepticism deoaree mi se parea cam lata. Ei bine, m-am inselat! 
    De and am descoperit-o am uitat de pensulele pe care le foloseam pana aum. Ma ajuta sa trasez linii precise, de grosimi diferite fara nicio problema.


    Si-acum sa revenim la subiectul nostru.
    Sub capacelul sugubet se afla 2 ml din produsul pe care asteptam cu nerabdare sa-l testez.



    Ce m-a uimit de prima data a fost consistenta sa. Este ca un fard cremos. Pensula mangaie usor suprafata sa fara sa se imbibe cu prea mult produs iar daca dorim, putem sa-l aplicam in mai multe straturi.
    Nu este foarte pigmentat astfel incat  aplicat  intr-un singur strat ofera un negru de o intensitate medie. Daca dorim un negru intens, putem sa folosim oricate straturi dorim deoarece acesta nu se crapa si este foarte usor de manevrat. Nu se usuca foarte repede asa ca oricat de incet ne-am misca, vom fi multumite de rezultat. 


    Cred ca imi cunoasteti obiceiurile si stiti ca-mi place sa testez produsele in toate combinatiile posibile inainte de a emite opinii. Acelasi lucru s-a intamplat si acum.
    Prima incerare a fost aplicarea tusului fara nicio baza, fara niciun strat de fard. Sunt sigura ca si voi mai folositi aceasta solutie in cazul in care va grabiti si totusi doriti sa va machiati rapid. O liniuta rapida, un strat de mascara si-am fugit. Ei bine, in acest caz produsul nostru rezista fix trei ore dupa are incepe sa-si piarda din intensitate. 
    A doua incercare - fard, tus, mascara si-am fugit. In aest caz produsul rezista mai mult dar dupa cele zece ore in care sunt plecata de-acasa intensitatea machiajului nu ma mai impresioneaza.
    Cu pasi timizi dar increzatori am aplicat machiajul "ca la carte" - primer, fard, tus (teoretic asa ar trebui sa-l aplicam mereu, pratic .... se mai aplica si expresia ""si-s grabita, si-s grabita ..."). In acest caz m-am intors victorioasa acasa cu un machiaj impecabil. Dupa cele zece ore de alergatura tusul meu negru era la locul lui iar ochii  imi zambeau de fericire. Asa DA!
    Doresc sa mai mentionez ca este foarte usor de indepartat, cu o lotiune micelara m-am descurcat fara sa fiu nevoita sa insist prea mult.

Ingrediente:


    Produsul poate fi achizitionat de aici la un pret de 61.44 lei.

    In concluzie, ma buur ca am descoperit acest produs si modul corect care ma face sa fiu multumita de el. Este spornic si usor de manevrat si sunt sigura ca va fi alaturi de mine in toate cele 24 luni in care este valabil.

Voi ati folosit acest produs? 
Ce alte produse din gama Make-Up Studio imi mai recomandati?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like