Review: Scrub natural pentru fata Derma e

miercuri, decembrie 21, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

   Produsul despre care va voi vorbi astazi se afla pe wishlist-ul meu de foarte mult timp. Il vazusem descris pe bloguri in fel si chip, laudat in nenumarate moduri iar curiozitatea mea ajunsese la niste dimensiuni inimaginabile. Totusi, in momentul in care am primit crema hidratanta de noapte naturala cu acid hialuronic (review aici) am observat ca in colet se aflau si cateva mostre ale altor produse Derma e printre care si inculpatul nostru.
    Am luat mostra, am privit-o in timp ce e buzele mele se asternea un zambet rautacios, am rupt fara mila ambalajul iar urmarea a fost urmatoarea: dupa ce am m-am demachiat, mi-am umezit tenul si am aplicat scrubul. Reactiile au fost insotite de onomatopee deoarece simteam ca tenul se bucura de o exfoliere blanda si eficienta in acelasi timp (datorita particulelor pe care le contine care sunt fine dar isi fac treaba intr-un mod exemplar) si au continuat si dupa ce mi-am clatit fata si mi-am privit tenul in oglinda. Mi-am spus ASA DA! si mi-am spus ca trebuie sa am produsul si in varianta full size.
     Ei bine, nu a trecut mult timp si am avut posibilitatea sa ma bucur de compania sa asa ca astazi vi-l pot prezenta si voua asa cum se cuvine.


Premiat cu premiul pentru cel mai bun tratament ca alternativa a unui salon de cosmetica pentru curatarea tenului care ajuta la reducerea ridurilor fine sau adanci si a cicatricilor lasate de cosuri.


Ce promite:
- Veti observa o imbunatatire instanta a aspectului pielii utilizand acest scrub pentru fata multipremiat, delicat si in acelasi timp extrem de eficient.
- Aceasta formula perfecta foloseste un amestec special de cristale incluzand sare de la Marea Moarta si sare vulcanica pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii si pentru diminuarea liniilor fine ale fetei, ridurilor si cicatricilor lasate de acnee, absoarbe uleiurile excesive ale tenului.
- Imbogatita cu astringenti naturali precum lamaie verde (lime) si coaja de lamaie, alaturi de antioxidantii obtinuti din seminte de struguri si vitamina E, acest tratament performant redefineste textura pielii conferindu-i un aspect catifelat, moale si sanatos.
- Poate deasemeni fi folosit si pe maini, coate, genunchi, calcaie sau orice parte a corpului care necesita un aspect catifelat si sanatos.
- Ideal pentru persoanele care doresc rezultate imediate, exact ca la un tratament efectuat intr-un salon cosmetic, dar obtinut in intimitatea propriei case.

Ce am observat eu:
- Chiar dupa prima utilizare am sesizat ca tenul meu este curat iar unele zone cu probleme, care necesitau "interventii" mai putin ortodoxe prin intermediul degetelor, unghiilor, fortei si altor ustensile adiacente au fost imblanzite. Nu am probleme mari cu tenul (normal/mixt in zona T) dar uneori ma mai confrunt si eu cu mici musafiri nepoftiti. Si daca tot vorbeam de musafiri nepoftiti, nu-mi venea sa cred ca unul dintre ei, care se afla in zona pometelui si pe care tot amanam sa-i aplic un tratament schingiuitor a disparut pur si simplu. Mai rar asa ceva!
- Are o consistenta foarte densa iar particulele abrazive sunt prezente intr-un numar foarte mare.


- Aroma sa este deosebit de placuta, izul de citrice fiind cel pregnant.
- In timpul utilizarii tenul se bucura de un masaj fin care  indeparteaza celulele moarte si  ofera tenului un nou look.
- Dupa fiecare utilizare tenul meu are un aspect proaspat, curat, rasfatat iar ridurile fine par sa isi piarda din intensitate. Chiar daca nu e bine si stiu asta, dupa fiecare utilizare imi tot mangai tenul pentru ca nu-mi vine sa cred cat de catifelat poate sa ramana in urma acestui "tratament". Dragalasul!
- De asemenea, urmele care ramasesera dupa razboaiele purtate cu inamicii despre care va povestisem mai sus au fost indepartate cat ai zice Derma e.
- Nu usuca tenul si nu am avut nicio senzatie de "fata care strange" dupa ce l-am utilizat.
- Am observat ca zona T, cea care imi mai crea probleme uneori datorita prezentei sebumului este acum foarte "pasnica" si nu ma mai deranjeaza absolut deloc.
- L-am folosit si in zona coatelor (zona cu probleme pentru toti cei care muncesc la birou ore-n sir si nu numai) si s-a descurcat atat de bine incat am fost si mai placut impresionata de proprietatile sale.
- Pentru mine si pielea mea, o utilizare pe saptamana este necesara si suficienta.
- Datorita consistentei sale nu am nevoie decat de o cantitate liliputana pentru o aplicare si din acest motiv pot sa afirm cu multa bucurie ca avem de-a face cu un produs spornic.
Ingrediente:


- Pretul sau este de 134.99 lei, poate fi achizitionat de aici si pot sa va spun ca face toti banii.

    In concluzie, ma bucur ca am descoperit acest produs si va spun ca merita toate laudele de care beneficiaza in blosfera si chiar mai mult. Tenul meu l-a indragit de la prima aplicare si se bucura de un rasfat "ca la salonul de infrumusetare" de fiecare data cand il folosesc. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa sa si primeste un imens DA din partea mea!

Kiss Kiss Dee


You Might Also Like