Hidratarea Bioderma - Hydrabio

miercuri, iulie 27, 2016 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Nici nu va puteti imagina cat de bine functioneaza legea atractiei! Astazi pentru a va dovedi ca afirmatia mea este adevarata, am cel mai concret exemplu pentru voi.
    In urma cu vreo doi ani am pus gheruta pe niste mostre mititele de la Bioderma si printre ele se aflau si cele doua sortimente Hydrabio destinate atat tenului uscat, cat si tenului mixt. Le-am testat si apoi am concluzionat: intr-o zi o sa am si eu Hydrabio-ul meu! Inca de pe atunci nu puteam sa ma decid care este varianta care-mi place mai mult.
     Anii au trecut, pe lista mea au aparut alte produse si incetisor am uitat de promisiunea pe care am facut-o. Totusi, dorinta mea nu a fost uitata si, in primul colet cu produse Bioderma, le-am gasit pe cele doua sugubete, intr-o varianta imbunatatita. Bineinteles, la inceput nu mi-am dat seama dar apoi, prvindu-le si parandu-mi tare cunoscute mi-am amintit si am zambit. 



    Ca o mica paranteza, stiu ca am mai spus-o dar doresc sa subliniez din nou faptul ca am un ten normal cu zona T usor problematica (tendinte de ingrasare). In ultima perioada nici zona T nu m-a mai deranjat, asa ca pot sa ma consider o norocoasa.
       Mi-a placut filozofia Bioderma, iar produsele m-au atras in mrejele lor fara drept de apel:
“Atunci cand pielea sufera, ar trebui sa ii folosim propria biologie si sa o invatam sa traiasca corect, in loc sa ne multumim doar sa o tratam pe moment”
    Plecand de la randurile de mai sus, brevetul Aquagenium® (extract de seminte de mar si vitamina PP), prezent in toate produsele din gama Hydabio, “reinvata” sistemul de hidratare al pielii sa functioneze corect si eficient, stimuleaza sinteza de aquaporine, proteine cu rol de transport care sustin circulatia apei in piele, si reface bariera cutanata cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.


    Le-am inceput chiar din prima zi si le-am testat cu drag si spor pentru a-mi face o idee clara vis-a-vis de proprietatile lor. Am incercat sa-mi aleg si preferata dar... nu va divulg mai mult. Veti vedea mai jos concluziile mele!



    Gelul-crema Hydrabio a fost produsul cu care am inceput deoarece eram sigura ca ne vom intelege de minune. Ambalajul sau mi-a atras atentia din prima clipa iar sistemul de dozare a fost cel care m-a convins. E perfect!



     Bineinteles, promisiunile sale m-au facut extrem de curioasa:
  • Asigura o hidratare intensa si de durata
  • Catifeleaza pielea redandu-i stralucirea
  • Calmeaza pielea si ofera o senzatie de prospetime
  • Parfum proaspat si lejer.
    Dupa ce am concluzionat ca ambalajul este de milioane, am dozat o cantitate mica pentru a vedea cu ce fel de consistenta avem de-a face. Ei bine, produsul nostru este un gel crema care mi se pare destul de consistent. Mi-a placut si acest aspect.



    L-am aplicat fara sa stau pe ganduri si da, stiu ca am spus mereu ca m-as lipsi de parfumul unei creme dar acesta zau ca m-a cucerit. O aroma proaspata, revigoranta care nu are cum sa nu te faca sa zambesti. Sunt convinsa ca nimeni n-o sa reziste in fata sa.
    Am observat ca produsul se absoarbe rapid, fara sa trebuiasca sa insist si fara lase un filtru gras pe suprafata pielii. 
     Fie ca il folosesc seara sau dimineata, tenul meu are un aspect proaspat, odihnit iar hidratatrea sa se pastreaza pana la urmatoarea aplicare.
    Este non-comedogenic, nu mi-a creat nicio problema.
   Ca si baza de machiaj isi face foarte bine treaba si daca ar fi sa mai adaug ceva, as adauga un SPF baban. Acesta lipseste atat in cazul gelului-crema cat si in cazul cremei hidratante. Pentru protectie pe parcursul zilei folosesc o BB Cream-a cu un SPF mare si in acest mod rezolv problema.
    Ingrediente:
  AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, SQUALANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, C14-22 ALCOHOLS, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, AMMONIUM CRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, STEARETH-21, DISODIUM EDTA, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, XYLITOL, HEXYLDECANOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, RHAMNOSE, MALACHITE EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM).
    Cantitatea unui produs este de 40 ml si expira la 6 luni de la deschidere.


     Trebuie sa recunosc ca pentru crema Hydrabio aveam alte planuri. Imi propusesem sa o las pe banca rezervelor pana in sezonul rece, perioada in care tenul meu are nevoie de produse mai puternice pentru o hidratare intensa. Totusi, n-am reusit sa ma abtin prea mult. Eram curioasa in ceea ce priveste proprietatile sale asa ca, dupa ce mi-am format o parere despre fratiorul sau, am inceput sa o testez.
    Consistenta sa mi-a placut la nebunie dar ma intrebam daca se va intelege bine cu tenul meu si cu temperaturile din aceasta perioada. Ei bine, doresc sa va spun ca s-a descurcat cu brio.



    In ciuda consistentei sale, produsul se absoarbe rapid far sa lase niciun filtru gras pe suprafata pielii.
    Nu am avut nicio clipa impresia ca folosesc un produs greu si nici n-am avut nevoie de un masaj intens pentru a o face sa se absoarba.
    Dupa prima aplicare am observat ca tenul meu se intelege de minune cu aceasta iar aspectul sau e de milioane. Ridurile fine au fost imblanzite, pielea a ramas catifelata iar eu am zambit multumita. 
    M-am felicitat pentru decizia luata, nu este comedogenica, nu mi-a creat nicio problema si am introdus-o in ritualul meu zilnic.
     Ingrediente: 
    AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, DIMETHICONE, PROPANEDIOL, XYLITOL, CETYL PALMITATE, HYDROGENATED POLYDECENE, NIACINAMIDE, TRIDECYL TRIMELLITATE, ARACHIDYL ALCOHOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, GLYCERYL DIBEHENATE, BEHENYL ALCOHOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TRIBEHENIN, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERYL BEHENATE, DISODIUM EDTA, SQUALANE, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 60, RHAMNOSE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, FRAGRANCE (PARFUM).
    Este un produs spornic si am nevoie de o cantitate foarte mica pentru o aplicare.
    Aroma sa este la fel de placuta ca si a gelului crema, lucru care face ritualul de infrumusetare si mai placut.
   Are o cantitate de 50 ml si o valabilitate de 6 luni de la deschidere.
  
   In concluzie, ma bucur ca am descoperit doua produse cu care ma inteleg perfect si pe care le iubesc in egala masura. Am incercat sa-mi aleg un preferat dar va spun sincer ca nu am reusit. Ambele fac ceea ce promit iar tenul meu le indrageste enorm. 
    Pentru a le impaca, am decis ca seara sa folosesc crema Hydrabio iar dimineata sa fie dedicata gelului crema Hydrabio. In acest mod am reusit sa impac si capra si lupul si varza si sunt incantata de noul meu ritual.
    #hidratareabioderma a devenit preferata mea!

    Voi ati folosit aceste produse? 
     Care este produsul cu care va rasfatati tenul in acest sezon?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like