InstaMania #6

luni, aprilie 14, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Incepem saptamana cu un nou episod din InstaMania. Ultimele doua saptamani au fost mai ... aglomerate, asa ca portia de azi nu o sa fie atat de complexa. Totusi, sper ca o sa va placa.


    Trebuia sa incep postarea cu poza mea preferata. Am realizat-o ieri si mi se pare ca poate sa o faca si pe cea mai "Grinch" persoana sa zambeasca.


    Tot ieri, am privit putin cerul din Sibiu. Nu ne-am mai plimbat de mult timp prin centru asa ca, am profitat de razele de soare si am iesit din vizuina. Am uitat ca Targul de Pasti este in plina desfasurare si am fost placut surprinsi in momentul in care am zarit frumoasele casute colorate, arome apetisante si oameni veseli care se plimbau relaxati.


    Un Follow me... trebuia sa fie capturat si in Piata Mare.


    Delicii, tentatii, nebunii sau cu ce bombe calorice v-am mai tentat in ultima perioada.




    Dupa o pauza alergarea-i si mai dulce. Recordul saptamanii trecute a fost de 6.022 km, ieri am reusit cu chiu cu vai un 5.85 km si mi-am jurat ca nu voi mai abuza de ciocolata. Pe cuvant!


    V-am mai spus ca suntem happy ca alergam pe lumina? Alta viata! Parca si maidanezii s-au mai rarit iar daca temperaturile sunt putin mai ridicate e perfect!


    Stiu ca poza nu-i e chiar deloc frumoasa dar va promit ca in aceasta saptamana voi reveni cu poze care sa-i faca cinste. Am cedat tentatiei si am achizitionat paleta Sleek Sunset. Este ...nu va pot spune! O sa cititi in curand review-ul.


    Si inchei postarea cu micul meu cantaret. Daca pe Bestis - agapornis turbat v-am tot aratat-o, acum a venit si randul lui. Piciu' cel frumos a stat cateva secunde linistit si l-am prins!


    Cam atat pe ziua de azi. Voi ce-ati mai facut in ultima perioada? Cu ce va mai laudati?

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like