Review: Regenerator Tratament Unghii - Natural Trind

joi, octombrie 16, 2014 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Recunosc, in fata voastra si a Marii Adunari Nationale ca niciodata nu mi-a placut sa folosesc baza pentru unghii! Mi se parea ca nu are decat un singur scop - cel de a proteja unghia, iar din cauza sa ojele nu mai au aceeasi rezistenta, aplicam nenumarate straturi iar dupa o zi ... puf...s-au ciobit...
   Totusi, in urma cu cateva luni am inceput sa folosesc tratamentul  miraculos - Trind. De ce? O sticluta eleganta, usor de strecurat in orice portfard ma atragea de fiecare data cand ma pregateam sa-mi colorez unghiile. Imi placea textura sa, nu era gros, semi transparent si parea foarte spornic iar modul in care era desris pe site imi starnea curiozitatea: Este produsul revolutionar Trind, fiind una dintre cele mai importante descoperiri in tratarea si mentinerea sanatatii unghiilor. Este cel mai eficient intaritor de unghii, folosirea lui in mod regulat va avea ca rezultat fortifierea acestora, pastrandu-le in acelasi timp supletea si culoarea naturala. 
     Bun si-atunci intrebarea corecta era : De ce nu?


    Dupa primele utilizari am inceput sa observ ceva dubios. Oja mea rezista mai mult. Cum e posibil asa ceva?
    Ei bine, se pare ca prima calitate a acestei minunate potiuni este prelungirea rezistentei ojei. Punct ochit, punct lovit!
    Din cauza punctului de mai sus am inceput sa-l folosesc de fiecare data iar la inceput nu am observat ce minuni acunde. Si totusi...dupa cateva utilizari am observat ca unghiile mele au un aspect din ce in ce  mai frumos. Nuanta galbuie disparea incetisor iar locul acesteia este luat de nuanta lor naturala. Mi-am spus ca mi se pare, ca am folosit nuante blande care nu afecteaza calitatea nuantei unghiei. Da de unde!  Indiferent de nuantele pe care le purtam unghiutele mele ramaneau frumoase. Atunci mi-am spus ca ar fi cazul sa incerc sa le aplic fara nicio baza. Esec total, dupa o singura folosire m-am trezit cu unghii patate si am luat-o de la capat (de fapt, din acel moment n-am mai renuntat la Trind). Trebuie sa precizez ca de cel putin un an nu mai folosesc pile pe suprafata unghiei deoarece am observat ca le subtiam prea tare si deveneau fragile (Intotdeauna am avut unghii subtiri).
    Dupa doua luni de folosire am inceput sa observ ca unghiile mele nu se exfoliaza, in ciuda faptului ca nu foloseam alt tratament (Timp de 4 ani am folosit lotiunea Farmec cu vtamina B6, ea fiind singura care reusea sa ma scape de exfolierea ungiilor. Nu am mai folosit-o deoarece in perioada tratamentului nu ai voie sa iti colorezi unghiile si se pare ca acest lucru a devenit imposibil.).
    Cireasa de pe tort a fost adaugata in clipa in care am observat ca unghiutele mele cresc mult mai repede. Am observat acest aspect datorita pozelor pe care le faceam pentru mancihiurile pe care le postam pe blog. Intr-o saptamana erau scurte/medii iar in a doua saptamana era lungi. 
    De asemenea, am observat ca acestea sunt mai tari, mai rezistente si nu se mai rup (le mai ciobesc uneori cand, din exces de zel ating cu putere mobilierul sau vasele...).
    As putea sa cer mai mult? Sub nicio forma. Acest produs mi-a indeplinit toate dorintele.
   Chiar daca nu am facut poze before/after (nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge sa fiu mandra de unghiutele mele fara ca acestea sa fie pilite, curatate si cosmetizate) astazi vi le prezint fara nimic in plus.  Eu sunt foarte multumita!
    
    

    Stiu ca de fiecare data cand postam o manichiura folosind oje Trind, ma intrebati care este forma pensulei. Ei bine, voila!
    Toate produsele pe care le-am utilizat pana acum au pensule cu  aceeasi forma.


    In cazul in care va tenteaza, tratamentul Trind are o cantitate de 9 ml, si poate fi achizitionat de aici la un pret de 55 lei.
    In concluzie doresc sa va spun ca eu am gasit solutia salvatoare pentru unghiutele mele. Sunt foarte multumita de acest produs si zau daca ma mai tenteaza alt produs similar. Daca ar fi dupa mine, sloganul Trind ar fi: Minunat! Unghii frumoase fara bataie de cap!

Voi l-ati folosit? Va tenteaza?


Kiss Kiss Dee

You Might Also Like