InstaMania #46

luni, decembrie 07, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


    Incepem saptamana cu un nou episod din InstaMania.
    Cu o viteza fulgeratoare, ultima luna a acestui an si-a adjudecat locul iar noi trebuie sa ne adaptam situatiei. Din fericire, temperaturile sunt binevoitoare asa ca putem sa ne miscam precum niste furnicute si sabifam tot ce avem de rezolvat pana la sfarsitul acestui an. Lista mea e in continua crestere, deoarece din cauza timpului cu care sunt intr-o permanenta competitie, am tot amanat diverse activitati iar acum simt ca nu mai am scapare. Trebuie sa le rezolv!
     Dar totusi, e luni, sa ne pastram optimismul, sa ne delectam cu o cafea aromata si sa (incercam sa) nu ne mai stresam. 
    Episodul cu numarul 46 incepe chiar acum.


    Ca de fiecare data, nu pot sa incep decat cu o poza a frumosului Sibiu. A imbracat hainute de sarbatoare iar noi ne mandrim cu el cu fiecare ocazie.


   Ma tot intrebam de ce de fiecare data cand fac cate o poza a produselor din LIDL reusesc sa le blurez. Apoi, mi-am dat seama. Pentru ca sunt prea pofticioasa si nu am rabdare. Mda... numele meu e Diana si sunt dependenta de dulciuri....


    Unul dintre citatele mele preferate, din #Girlboss, evident. Zau ca mi l-as tatua dar nu stiu unde. Cred ca fruntea ar fi cel mai indicat loc. Ha, ha!


    Dimineti colorate. Le ador!


    Sambata trecuta am fost la cinema. V-am povestit despre film aici asa ca nu va mai zapacesc cu el. 


    Pizza night in familia Deenei. Fiecare intalnire se lasa cu dureri de maxilar si stomac, muschi abdominali, etc. (din cauza faptului ca radem muuult prea mult) si mai nou cu mancare putin mai nesanatoasa dar extrem de gustoasa. Deja ne simtim de-ai casei si ne place foarte mult compania lor. 


    1 Decembrie cu magiun si autori romani. Se putea mai bine de-atat?


    Sesiunile de alergare s-au rarit. De aceasta data vinovata e raceala care ma tot curteaza si pe care incerc sa o fac sa ma uite.


    Si daca stau in casa, Deena ma aprovizioneaza cu marfa noua.


    Ziua de ieri, a fost incununata cu aventuri pe care doar noi stim sa le apreciem la adevarata lor valoare. Tot ce pot sa va spun e ca singurele cadre pe care le-am surprins in Paltinis au fost din acest loc minunat iar apoi aventura include una bucata masina care porneste, doua bucati oameni (adica noi) care imping masina in timp ce sunt alergati de doi ciobanesti de toata frumusetea. Fantastica zi!


    Acestea fiind spuse, doresc sa va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si pe contul de Instagram bydeemakeup un cont plin de poze de toate soiurile. In curand vom fi 1000. Yay! Yay!

Kiss Kiss si o saptamana ca-n filme!

You Might Also Like