Review: Apa de toaleta Amazonia

miercuri, iunie 27, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    Astazi a venit randul la review al unui nou produs primit pentru a fi testat de la Oriflame. V-am povestit aici despre surpriza facuta si despre toate produsele primite.  
     Apa de toaleta Amazonia pentru ea este in centru atentiei astazi. Daca nu ati remarcat-o in catalog, arata in felul urmator:



Ce spune producatorul:
Vibrantă şi spectaculoasă, apa de toaletă Amazonia te învăluie cu bogăţia aromelor de portocale braziliene şi fructe de pitanga, combinate cu arome de floarea pasiunii şi nufăr amazonian, lăsând în urmă o undă de bambus şi mosc.

Ingrediente:
ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, CITRAL, CI 19140, CI 42090, CI 16035.

Ce spun eu:
- Este o apa de toaleta perfecta pentru  vara.
- Are o aroma fresh lemnoasa care te poate ajuta sa treci cu bine de o zi torida;
- Persista aproximativ 4 ore dupa care aroma trebuie reimprospatata. Eu aplic o cantitate mai consistenta din produs dimineata, inainte sa plec la munca asa ca simt ca isi pierde din putere dupa 6 ore.
- Ambalajul din sticla transparenta mi se pare solid si rezistent si iti permite sa vezi exact ce cantitate din produs ai consumat;
- Cantitateat produsului este de 30 ml;
- Pretul standard la care poate fi achizitionat este de 40 lei dar de cand a aparut l-am vazut mereu la oferta in cataloage la un pret de 20-25 lei.

In concluzie, imi place aceasta apa de toaleta desi de cativa ani imi plac parfumurile mai tari si mai dulci, dar vara, cand este foarte cald, combinatia salvatoare si racoritoare se gaseste cu siguranta in Amazonia. Raportul calitate/pret mi se pare satisfacator si daca nu va deranjeaza faptul ca nu persista la fel ca si un produs high-end parerea mea este ca merita investitia. Pe mine ma tenteaza acum si Amazonia pentru el iar in cazul in care il voi achizitiona, il voi ruga pe prietenul meu sa ne impartaseasca parerile lui aici.

Ati folosit produse din aceasta gama? Ce parere aveti despre ele?

Kiss Kiss Dee


You Might Also Like