Review: Crema contur ochi Apidava

vineri, februarie 27, 2015 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,


     Astazi doresc sa va prezint un prdus care-mi place tare, tare mult.
   Recunosc ca auzisem de Apidava si in trecut dar pana sa citesc articolul Ruxandrei nu-i acordasem nicio atentie. Vazand ca a fost atat de multumita de crema pentru conturul ochilor, am decis sa ii dau si eu o sansa. 
    Nu mi-a fost greu sa o gasesc deoarece tot pe blogul Ruxandrei am gasit si o trimitere catre blogul Apidava, unde am descoperit lista magazinelor in care sunt comercializate produsele lor. Am fugit repejor la magazinul naturist (Shiva) din incinta Carrefour si am inhatat ulima bucata.
   Victorioasa si bucuroasa am inceput-o din prima seara in care am adus-o acasa.
    Crema buclucasa are o cantitate de 30 ml si este ambalata intr-un recipient din sticla care ma duce cu gandul la un mini borcanas de dulceata.


    Ma bucur ca are un mic sigiliu din hartie asa ca sunt sigura ca nimeni nu si-a manifestat curiozitate in ceea ce priveste continutul sau.
   Are o consistenta usoara, se absoarbe rapid si este o baza pentru machiaj de nota zece.




    Singurul aspect care nu ma bucura este aroma sa (cea specifica produselor apicole) dar reusesc sa trec repede peste acest impediment.
   Dupa ce o folosesc pielea e hidratata, fina, catifelata exact ceea ce imi doresc de la un produs de acest gen.
    Este foarte spornica, lucru care ma bucura. Nu am nevoie de o cantitate prea mare pentru o utilizare (un strop de marimea unui bob de grau imi e suficient pentru o utilizare).
    Eu am achizitionat-o la un pret de aproximativ 20 lei iar pe ambalaj este specificat un termen de valabilitate pana in aprilie 2016.
    Ingrediente:



    In concluzie, ma bucur ca mi-am permis sa ma las tentata de un produs care merita toate laudele din lume. Imi place la nebunie si primeste un mare DA din partea mea.

Voi ati folosit-o? Daca nu, sunt curioasa daca i-ati da o sansa.

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like