Recenzie: Cadoul - Cecelia Ahern

sâmbătă, martie 16, 2013 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

    A doua carte pe care am adaugat-o in lista recenziilor din campania vALLuntar este Cadoul.
    Dupa ce am citit P.S.: Te iubesc, am ajuns la concluzia ca vreau sa citesc toate cartile acestei autoare. Mi se pare extraordinara iar emotiile pe care le transmite prin intermediul randurilor scrise de ea nu le-am simtit lecturand alte carti.

    Spre deosebire de P.S.: Te iubesc, o carte foarte emotionanta cap-coada, in Cadoul personajul principal ajunge sa realizeze ce conteaza cu adevarat abia la sfarsit, iar eu ajungand din nou la sacrificarea unui numar considerabil de batistute.
    Lou, caci despre el este vorba este intro permanenta lupta cu timpul. Isi doreste sa avanseze in cariera, isi doreste din tot sufletul un anumit post. Nu realizeaza cat de norocos este, avand o sotie superba, desteapta si intelegatoare care i-a fost mereu alaturi trecand cu vederea micile sale "scapari". Doi copilasi il asteapta mereu acasa dar din vietile carora lipseste mereu datorita serviciului pe care il are, in timpul sau liber  intervenind mereu o intalnire importanta, un client de convins.
    In viata sa apare Gabe, un cersetor atent la detalii caruia ii ofera un loc de munca pe post de curier in cadrul companiei in care lucreaza. Lou dezvolta mici invidii impotriva lui Gabe, descoperind ca acesta poate sa faca atat de multe lucruri intr-un timp record iar intr-un final Gabe dezvaluindu-i secretul sau.
    Pastilele "magice" care ofera lui Lou ocazia sa se dedubleze, sa fie in doua locuri in acelasi timp. Datorita lor reuseste sa obtina ascensiunea pe care si-o dorea si de care, initial doreste sa abuzeze. Adevarata valoare a lor si a timpului o realizeaza la sfarsitul cartii in momentul in care Gabe face niste afirmatii care il pun pe ganduri si il fac sa se urce rapid in Porche, pe o furtuna ingrozitoare, ruland cu viteza fara centura de siguranta.
    Sfarsitul...va las sa il descoperiti singuri...Tot ce pot spune este ca m-a emotionat pana la lacrimi.
    Este o carte care te face sa te intrebi ce sacrificii merita sa faci si la sfarsit, la ce se rezuma viata ta in momentul in care pui capul pe perna.
    Puteti achizitiona aceasta carte de aici, la un pret de 27.90 RON, v-o recomand iar eu va spun sincer ca imi doresc sa citesc toate cartile scrise de Cecelia Ahern.

Recenzia este scrisa in cadrul campaniei vaALLuntar. Campania este initiata de Grupul Editorial All, cu sprijinul ROMSILVA. Dacă recenzia va strange un minim de 15 comentarii, noi vom primi un copacel pentru a-l planta. In continuare la fiecare 20 de comentarii primite o echipă de voluntari ai editurii All va planta câte un copacel.
Astept cu drag comentariile voastre!

 Kiss Kiss si un weekend de vis.

You Might Also Like