A sad post...

vineri, mai 04, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hello ladies,

Postarea de astazi nu are nici o legatura cu domeniul beauty. Este o postare trista si personala :(
Intr-o postare anterioara va povesteam ca am un superb papagal verde. Ei bine ieri cand am ajuns acasa, nu mai era. Am uitat sa precizez ca este si foarte agitata si poate iesi din colivie prin diverse metode. Tocmai din acest motiv usita era foarte bine securizata, dar colivia mai avea un spatiu gol in care dragalasha de Riri a avut cuibul pentru ca a avut si un boyfriend care a zburat anul trecut :(.
Erau tare dragalsi (ea era curioasa si ii placeau la nebunie hartia si scobitorile iar el era pofticios si suparacios - sa nu cumva sa razi de el pentru ca te certa) dar el a reusit sa evadeze , am fost foarte tristi si atunci dar ne-am gandit ca a plecat din cauza ei pentru ca era prea galagioasa (glumesc evident).


A durat relativ mult sa se acomodeze cu singuratatea, dar am castigat un canar la un concurs si asa a aparut si Piciu' in viata noastra. S-au inteles de la prima vedere, de la prima bataie din aripioara ;))
Acum din pacate am ramas doar cu el, pentru ca Riri ne-a parasit. Am incercat sa ma fac auzita cand am strigat-o, ba chiar am pus boxe in geam si am pus filmulete cu agapornisi de pe youtube dar fara sperante (de obicei asta functiona cu ea).
Este greu sa te atasezi de cineva si sa il pierzi atat de repede...Ea avea un an si jumatate de cand era la noi.
Am pus si un filmulet cu ea, imi cer scuze inca de pe acum pentru calitatea imaginii pentru ca este filmat cu telefonul, dar macar va puteti face o imagine despre ea (pe fundal este vocea prietenului meu :)).




As putea sa va povestesc foarte multe despre ei dar este trist si nu vreau nici sa va plictisesc :)

Voi ati avut/aveti animalutze? Nu-i asa ca va schimba starea de spirit doar cand le priviti?

Kiss Kiss Dee

You Might Also Like

0 comentarii: