Tag time: 7 intrebari,ce credeti ca am raspuns?

joi, mai 24, 2012 bydee-make-up 0 Comments

Hey ladies,

    Alexia si Alexandra, s-au gandit si la mine in momentul in care au raspuns celor 7 intrebari, foarte amuzante de altfel. ;))
    Nu pot sa fac altceva decat sa ma supun si sa execut (glumesc, imi plac foarte mult tag-urile) si sa raspund celor 7 intrebari.


    1.  Dacă ai putea să intri şi să trăieşti într-o carte, care ar fi aceasta ? Motivează alegerea făcută! (dar într-un film? dar într-un cântec?)

Una dintre cartile mele preferate este Mandrie si prejudecata - Jane Austen, mi-ar face placere sa traiesc in lumea aceea in care totul era atat de select si elegant, comportamentul trebuia sa fie impecabil, limbajul sobru, iar tinutele atat de elaborate si atent alese. V-o recomand, in cazul in care nu ati lecturat-o.

La filme nu ma pot decide, va spun sincer ca preferatele mele sunt Dirty Dancing, The Notebook si daca tot am stat sa ma gandesc, mi-am amintit si de el…..Gone in 60 seconds (vi-l mai amintiti?). As trai in fiecare cate putin.

Intr-un cantec, aici pot sa declar cu mana pe inima ca ador The time of my lifeeee.

    2. Dacă ai putea să-ţi alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus? 

Nu mi-as schimba prenumele pentru nimic in lume. Este al meu si “il port sanatoasa”. Daca as fi de gen opus…imi plac numele care se termina in ş (Dragoş, Rareş).

    3.  În ce altă ţară ai vrea să trăieşti pentru un an şi de ce?

Americaaaaaaaa, cu siguranta si fara nici un dubiu. Pentru tot ce gasesti acolo, pentru fiecare particica, pentru fiecare stat, pentru fiecare bucatica de ocean, pentru Marele Canion, pentru Big Apple, pentru un cazinou poate chiar doua si lista poate continua la nesfarsit…

   4. Care e visul cel mai neobişnuit ce l-ai avut şi ţi-l aminteşti?

Sincer, nu imi amintesc nici un vis nici obisnuit, nici neobisnuit. Mi le amintesc dimineata imediat dupa ce ma trezesc iar apoi le uit. Pot sa va spun doar ca mi le amintesc pe cele care ma enerveaza, respectiv cele in care ma impiedic sau calc stramb pe o bordura si cad si ma trezesc nervoasa :))

 5.  Povesteşte o zi din viaţa ta imaginându-ţi că eşti un animal.

Sunt un delfin…. ma trezesc zambind soarelui, ma scald mereu, tzopai vesela si adorm zambind. Nu am nici o grija, traiesc pur si simplu fiecare clipa fericita. Si era sa uit...cant ( yey macar aici imi pot imagina ca exista cineva caruia sa-i placa vocea mea).
 

    6.  Dacă ai putea trăi în pielea altcuiva pentru o perioadă limitată de timp, cine ar fi această persoană şi de ce ai ales-o? 


Pentru o scurta perioada mi-ar place sa fiu in pielea unei celebritati, doar pentru a vedea cum e totul (sa iti permiti extravagante, sa isi doreasca toata lumea sa te cunoasca, sa te superi pe paparazzi pentru ca te urmaresc - la naiba! :)), sa te gandesti cum ar fi sa merge la cina la Paris, sa te urci in avion si sa mergi – dar cred ca o pot incadra tot la capitolul extravagante) dar apoi sa revin revin la viata mea asa cum e ea, pentru ca ea e rezultatul popriilor mele decizii si e ceea ce imi doresc si ce pot realiza.
 
    7. Dacă te-ai trezi singur pe lume, care crezi că ţi-ar fi primele gânduri şi ce ai face prima dată?
 

Primele ganduri....aoleooooooo vine noaptea si mi-e frica de intuneric! Dar stai, sunt singura pe lume, deci nu are de cine sa imi fie frica. I am the queen of the worldddddd!:))
Acum serios, nu stiu ce as face sau ce as gandi. Oricum, cu siguranta nu ar fi prea placut, asa ca prefer sa nu imi imaginez asa ceva.

    Acestea ar fi raspunsurile mele, sper ca v-am binedispus putin intr-o zi atat de mohorata. Dau tag-ul mai departe catre:
- Alina - http://alinaluibrumarel.blogspot.com;
- Simona - http://light-blonde.blogspot.com/;
- Andreea - http://beautyletters.blogspot.com/;
- Alexandra - http://al3xmake-up.blogspot.com/;
- Mihaela - http://giscamihaela.blogspot.com/;
- Adina - http://frommegwithlove.blogspot.com/p/despre-mine.html;
- Gabriela - http://gabryelles-blog.com/;
- Beautiful M - http://alice-machiaj.blogspot.com/;
- Lorena - http://mademoisellelorraine.blogspot.com/;
- Roxana - http://www.olyrox.ro/dar32beyourself;
- Auguritza - http://aguritza.blogspot.com/.
- Gina - Ionela - http://gina-ionela-love-avon.blogspot.com/
...... si oricine mai doreste sa il preia.

PS: Nu uitati, sunt ultimele zile in care va puteti inscrie la giveaway. Va astept :).

Kiss Kiss Dee

    
 



You Might Also Like

0 comentarii: